iremasln Arkadaşlar merhaba oğlum 5 aylık kakasında iki üç gündür siyah uzun kıl tarzında birşeyler belirmeye başladı kıl kurdu tarzında birşey olabilir mi ilk çocuğum tecrübesizim 🫤 görsel eklemek istiyorum ama beceremiyorum onu
Ecevren Kıl da olabilir, bnm bebegimde de oluorr cünkü elleri hep agzında kılı yutuyorlar saclarını falan, ee bagırsak sindiremiyor direkt kakada cıkıyor
minikpandam-_- iremasln doktor uyarmıştı ek gıdaya başlamadan. lifler siyah uzun şekilde kakasından çıkabilir korkma diye
Eylull12 Yorumları okudum korkacagin birşey yok o muzdan oluyor siyah kıl şeklinde benim oğlumda da oluyordu
Deletedmom_112 iremasln muz yediyse onun lifleri olabilir kızımda ilk görünce bende çok korkmuştum. Bence ek gıda geçişin de her yeni anne ilk gördüğün de panikliyor,
benbiranneyim123 iremasln benim kizimdada muz ve cennet hurması yediğinde oluyor hemşire takip edin normaldede oluyorsa doktora götürün dedi
selimhankerem iremasln senin saçları yutmuş olabilir ek gıda dönemindeyse muz da siyah ip gibi şeyler oluyordur