ilknur01- Merhaba çok acil bişey soracam bilen yazabilir mi instagramım facebooka bağlı dmdeki mesajları silsem messengerdan da silinir mi
Nikita ilknur01- messenger mesaj menüsü başka, instagram mesaj menüsü başka kutucuk açar. Birinden silince diğeri silinmez.
ilknur01- Nikita instagramı tamamen silsem messengerdan silinir mi şimdi şöyle açıklayayım babamın hesabıydı instagramım adını şifresini değiştirip kullanmışım haberim yok bir baktım babamın facebooğu bağlı instagramıma ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz
Nikita ilknur01- hala şifresi sendeyse girip kaldır bağı. Mesajları sil. Başka bir şey yapamazsın. İnstagramdan da kaldırırsın bağlantıyı ama mesajlar içine girip tek tek silmezsen kalır.
ilknur01- BENOYLEUYGUNGORDUMM yalnız instagram dmden konuştum messengerdan değil dmden sildim konuşup instagram facebooka bağlı ordan da silinmesi gerekmez mi
ilknur01- Nikita çok özür dilerim sizi yordum ama instagram dmde konuştuğum messengerda yazmaz değil mi ya olay şu instagramdan biriyle yazıştım babamın facebooku bağlı dm mesajları messengera gider mi o da görür mü mesajlarımı facebooktan
Nikita ilknur01- hayır okuyamaz. Ama Facebook-instagram bağlantısını kullanıp senin instanı açarsa her şeyi görür.
ilknur01- BENOYLEUYGUNGORDUMM şimdi şöyle instagramım babamın facesine bağlıymış haberim yok dmden biriyle görüştüm sonra mesajı sildim babam faceden görebilie mi mesajı
ilknur01- Nikita onu sildim artık göremez hallettim de sildiğim halde görebilir mi ki diye ona korkmuştum çok teşekkür ederim