Zlhaanne Hadi herkes akşam için hazırladıklarıni bu posta atsın ve bu post sabitleyin tek postta görünsün ☺️ ❤️ ben pastami yaptım ordegimi doldurdum önce haslaniyor sonra firinila girecek sizler neler yaptınız bakalım akşam sofralarinizida bu posta bekliyorum 🎄🎊
sademm8 Zlhaanne Benim de ailem geldi sabahtan başladık akşama menü hazır başlarım 1 2 saate ailem geldiği için ekstra heyecanlıyım ❤️🥰
Zlhaanne Ruveydaa bende bebemle anca pastami yaptım ördeği eşimle yaptık suslemeyide eşimle yaptık 5 dk ara vereyim son gaz devam ☺️
Zlhaanne Umutdamla20 ayy neden bilmiyorum ama bu yeni yılda çok heyecanlıyım kaç gün öncesi hazırladım kafamda hepsini
Zlhaanne Zeyezel ayy kız geç değil mi saate bak ben çok heyecanlıyım nedense çok çok önceden herşeyi hazır ettim
Zeyezel Zlhaanne Yok canım. Zaten geç uyandılar. Hiçbir şey yapamazdım. Alışverişi yapıp gelir başlarım hazırlıklara. O sırada kutlayacağımız ekipte gelmeye başlar el birliğiyle çabucak hazır olur zaten.
Kizilciksurubu Zlhaanne Hem kendi ailem hem eşimin ailesi bizde. Ben bebeğimle ilgileniyorum, onlar yapıyorlar. Ben sadece masa düzeninden sorumluyum 😅
Zlhaanne Kizilciksurubu ne güzel… Biz eşimle başbaşayiz birde bebem ☺️ kimse gelmedi davet ettim kayınvalidem yok dedi annem siz başbaşa olun dedi
Zeyezel Zlhaanne Biz hemde çok kalabalığız. 16 çift kadar. 🙈 Çoluk çocukta tabii. Geceye kadar eşlerimize görev falan gelmezse inşallah. 🫠
S-oy Zlhaanne ellerinize sağlık iyi yıllar şimdiden https://hizliresim.com/68im2np Ben de pastamı yaptım yemek olarak iç pilav ve et sote havuç tarator pancar salatası hazırlıyorum eşimle baş başa olcağımız için fazla çeşit düşünmedim 🌸
Zlhaanne S-oy teşekkür ederim sizede nice sağlıklı yıllar pastaniz mükemmel görünüyor afiyet olsun bizde başbaşa kimse yok 😮💨 az çeşit yapcam onun için
Hellobello S-oy aa menünün şu kısmı benimle aynı😂 et sote, pilav, havuç tarator😀 peynir tabağı hazırlayacağım, pasta börek vs annem getirecek🤭