nazcanmira Merhaba arkadaslar ,bebeğim demir damlası başlamam gerekiyor . Ama sağlık ocağından verileni kullanmak istemiyorum. Hangisini alabilirm eczaneden ?kullanıp memnun kaldığınız var mı ?
Synmannesi nazcanmira ocean kullanıyorum ben Multivitamin kan ve D vitamini olarak hep bu markayı kullandım canım
User00 nazcanmira ocean almanızı önermem, icinde şeker var. Küçücük bebege hergun şeker vermenin anlamı yok. Bestiron kullanıyorum şimdilik memnunum bir sıkıntı yok
Cns15 Htckbra0716 bende sidefer kullanıyordum çok şükür 1 yaşda çok iyi çıktı tahliller bir de dişte leke yapmıyor , ocean kullanan arkadaşlarım tam tersini yaşamışlar çok bi faydası yok
benimoglumukurtarinesraa Htckbra0716 emzirme ile ne kadar arası olması gerekiyor? Bide kilo başına damla mi veriliyor acaba
Htckbra0716 benimoglumukurtarinesraa emzirmeden 1 saat sonra veriyorum verdikten sonra da 1 saat geçince emziriyorum. Kilo başı 1 damla değilde onun bi tablosu var bende internetten bakıyorum. Ama bi ara bizim düşüştü doktorumuz 2 damla kullanın kilo başı demişti
benimoglumukurtarinesraa Htckbra0716 ben sırf bu yüzden düzenli veremiyorum 7 aylık ek gıda istemiyor haliyle emmeyle çabuk acikiyo habire emmek istiyor . Sidefer süt ile birlikte alinsa da bişey olmaz diye biliyodum yanlışmış
Htckbra0716 benimoglumukurtarinesraa Aslında bişey olmazda demir emilimi azalıyormuş sütle yakın tüketildiğinde.