Mucellackr Oglum 11aylik hicbirsey yemez oldu valla çıldırcam aç kalınca kendimi çok kötü hissediyorum yavrum açken bende yiyemiyorum😖 Tavsiyesi olan varmi ne yedirebilirim ne yapabilirim yardımcı olursanız çok mutlu olurum🥺
Tazeannecik Mucellackr benim kızımda yemiyor hala 15 aylık. Sırf bir tane yer diye mercimek köftesi yapıyorum. Bazen onu da yemiyor. Çorba desen Bi yoğurt çorbası içerdi oda içmiyor artık. Şu kenarda durayım bende
Balevlatlar123 Mucellackr bnmkide öyle yemiyor 18 aylik olacak memeye guveniyor kesmeyi düşünüyorum çünkü 1.5 ysnda ve 10 kilo bile yok
Ozlemete Mucellackr keçiboynuzu özü hersabah uyandıgında yedirseniz iştahı açılır. Biraz kullandıktan sonra faydasını görürsünüz. Birde biz anneler bebeklere çok fazla ısrar ediyoruz yemek konusunda onlarda bizimle inatlaşıyorlar nezaman ısrarı bıraktım ve keçi boynuzunu hersabah vermeye başladım ozaman güzel güzel yemeğe başladı. İnşallah sizin beneğinizde yemeğe en kısa sürede başlar 🙂
Aysktr Mucellackr İştahsız olduğu için mi yoksa beğenmediği için mi yemiyor acaba. Ben penelopegurme'den set aldım çorba seti işte bisküvi muhallebi falan kızım bayıla bayıla yiyor acaba sizde ordan bir paket alıp deneseniz mi belki yer hosuna gider
Mucellackr Balevlatlar123 benim oglanda 12 kilo iyi yiyordu ama 1aydir böyle yemir bezdim valla beraber aclık krevi yapiyoruz😣
Egem Ben de keçiboynuzu özü yazacaktım ama yukarda arkadas yazmış. Yemediği çoğu şeyin üstüne damlatiyorum ben de. O şekilde yiyor 🤭
Sibelozer Muhallebi tarzi seylerdemi yemiyor canm benim bebegimde 10 aylik zorla yedirmeye calsiyorum 3 yada 4 kasiktan sonrasi yok yani allah yardimcimiz olsun
Klfteb Mucellackr bende şurda ağlayayım😭😭😭😭 11 aylık olucak sadece emiyor hiçbir şekilde yediremiyorm blw olarak baslamıstkk ilk bir ay hevesliydi sonrasında giç yemedi .. hiç bir seyi karıstırarak sevmiyor zaten . Şimdi bide ağzın kitlemeler ağzına en ufak bisey girsin eliyle cıkarıp atmalar başladı 🤯 ısrar etmiyorum üstelemiyorm sıkmıyorm yine yemiyor artık napıcamı bilmiyorm çok üzülüyorım