8516 Kızlar 2 ay 6 günlük kızım var 5 gün önce kakasının sümüksü mukozalı olduğunu farkettim daha önce normal yapıyordu sadece anne sütüyle besleniyor endişenlenmeli miyim ??
nuroner 8516 süt alerjisi olabilir mii bizimde öyleydi ama bizde kanda vardı bazısının sonradan kanlıya çeviriyormuş . Başka bir şikayeti var mı ? Huysuzluk , meme/mama reddi, bağırsak hareketliliği , sesli kaka , göbek şişmesi/ yüzde döküntü gibi
kadirkerim 8516 bizimde mukuslu kaka var ama başka hiçbir belirti yok kilo alımı iyi kan yok vs. Yani sadece mukuslu kaka bir belirti değil kendiniz okuduklarınızla sakın perhis yapmayın benim doktorum alerjiye değinmedi bile sağlık ocağı hemşiremde seni emdiği için kakasında farklılıklar olabilir. İshal kanlı kaka kusma ateş yoksa sorun yok
Unicorn67 8516 benim 4.5 aylık bebeğimde 6 gündür mukuslu kaka yapıyor doktora yazıp sordum oda probiyotik kullan dedi eğer geçmezse diski testi yapariz antibiyotikli olabilir dedi yani enfeksiyon bende kaç gündür bu konuyu düşünüyorum
MA1611 Takip et bakalım süt alerjisi olabilir . İnternetten bi bak süt alerjisine o belirtiler sizde var mı diye . Eğer varsa perhiz yaparsın
8516 Benim bebeğimin doğduğu günden beri çok fazla gaz sancıları var onun dışında herhangi bir belirti yok kakada kan yok bakıyorum sürekli
aslstc 8516 laktoz intoleransı vardır süt alerjisi diye biliniyor ama farklı aslında bizde de aynı sızın gibiydi gaz nedeni de bu oluyor zaten doktora gidip tahlil yaptırın mutlaka derim
gokce4701 canturk benim kızım da yeni fark ettik köpüklü ve mukuzalı kaka ve aşırı gazlı onun dışında bir şey yok siz be yaptınız sadece Pervin yeterli olur mu bide ne zaman geçer acaba
canturk 8516 8516 tüketmeyi bıraktıktan sonra bir iki güne geçer ama bunu bir problem olarak düşünmeyin ben doktoruma sordum hiçbir problem yok tüket dedi hee ama inek sütü ve inek sütüyle yapılmış özellikle ev yoğurdu gaz yapıyor. Yani çok abartmadan tüketebilirsiniz
gokce4701 Alfa_Mom benim sütüm de tazdikli geliyor doktora gittim 3 hafta süt ve süt ürünleri pervizi verdi geçmezse alerji doktoruna götürün dedi
gokce4701 8516 2 hafta takip ettim süt ürünü tüketince oluyordu tületmeyimce normal di en son sütlaç yediğimde belirtiler aşırı artınca doktora gittik süt alerjisi dedi ama sadece 3 hafta Perviz yapın dedi geçmezse alerji doktoruna gidin dedi