Byznr91 Kızımya 3 aylıkken hastaneye yatmıştım sonra oğlumda yattı kızım tasurcu oldu bi iki gün badece biberonla beslenmişte şimdi 4 aylık memeye huy yaptı zorlü emziriyorum hopla zıpla bazen emmiyo ne yapmam lazım öneriniz varmı
Mavi26 Byznr91 send ise yarar mi bilmiyorum ama ben biberona az sut sağıp koyuyorum memeyi acıyorum ağzına biberonla süt sıkıp mememi sokuyorum valla 1 aydir bu şekilde anca meme tutuyor biride meme hastası biberonu zor veriyorum
Ahsenbk Byznr91 danışmanlık alın ben öyle yaptım ve aştık bu süreci çok şükür. Pes etmeyin sık sık teklif edin ve değişik pozisyonlarda emzirmeyi deneyin mesela ayakta yatarak bebeği dik tutun yan tutun hangi pozisyonda daha çok emiyosa onla devam edin
Coynes Once biberon sokup bir kac saniye sonra memeyi veriyordum ayrica ziplamak hoplamak 😊 Birde meme reddi oldugu donemde memlekete gittik orda herkesi yabancıladi agladi bu kez memeye cok alisti 🙏
Byznr91 Ahsenbk ayakta varmek işe yaradı hop hop yapıyoruz bide mama değiştirdim onu sevmeyince memes sevde :)