27 yaşındayım bu zamana hiç koku hassasiyeti yaşamadım migdem de hiç bulanmamisti Allah 9 ay boyunca miğde bulantısı çekip koku hassasiyeti yaşayanlara sabır versin. Birden çok sevdiğim mercimek çorbasından migdem bulandı bozuldu sandım hatta okadar kötü kokuyordu tüm buzdolabını sarmış gibiydi kapağı acmamla kusacak gibi olmam bır oldu sonrs tum yemeklerin afedersiniz tezek gibi koktuğunu farkettim ve eşime bunu kokalr mısın bozulmuş galiba deidm koklayıp yüzüme baktı test alalım dedi yok artık noldu dedim mis gibi kokuyor bu çorba dedi 😂yok canım dedim daha neler . Geri çekilerek koruduk her zaman ve çok dikkatli olmuştur sadece 1 kere cekilmemisti onda da zaten çocuk istiyorduk ve hamile kaldım onun dışında hiçbir zaman kaza yaşamadık. Adetlerim çok düzensizdir 2 ayda bir belki daha fazla olmadığım olur her zaman o yüzden adet gecikmesi kontrol edemiyorum ama dikkatliyzdir. Neyse test almaya gittik 3 eczane dolandık öyle kuyruklar var ki ramazan pidesi kuyruğu halt etmiş. Sizce koku hassasiyeti hamilelik belirtisi midir 1 ay önce olmsutum en son