gzdeylcn Kızıma kehribar kolye almak istiyorum işe yarıyor mu? gerçek olup olmadığını nasıl anlayabilirim veya bildiğiniz sayfa var mı kızlar 🥰
karanaliakgn gzdeylcn merhaba canım işe yarıyor tabiki. Ağrı kesici direkt. Ben kendimde kullanıyorum. Gerçek olup olmadığını kokusundan anlayabilirsin. Reçine kokar buram buram. Çok iyi araştır öyle al her siteye güvenme. Ucuz değil 500 den asagı olanlar sahtesidir zaten.
Yagmurbaranaydin gzdeylcn iki defa takmayı denedim ikisinde de çok huysuz oldu bir daha takmadım. Görünüş olarakda bebeklerde çok tatlı duruyor ama bebeğim istemedi :)
aslikom gzdeylcn ya bende boncukları var orijinal ürün istersen göndereyim ama biraz ağır boncuklar 8 mm kolye veya bileklik yapabilirsen göndereyim sana
berfiii karanaliakgn e bebekten almıştım ben acaba onlar gerçek mi ya 3-4 ay önce 500 liraya almıştım
nuurrtrkmn karanaliakgn Yaa gerçekten mii, bende daha dün aldım bi takıcıda satılıyordu , yani özel taşlar satan bir yerdi 350₺ aldım , sertifikası falanda var ama bilemedim ya Bugün yıkayıp taktım bebeğime
aslikom hayalperest2310 olur bana instagramdan ulaş @aslialtnsk adresine göndereyim en azından işe yarasın