Buket57 tamamdedimyaa aslında vücut ateşi olunca eller ayaklar soğuk olur bildiğim kadarıyla ama bende anlamadım.
Baharr_06 Bi 20 dk önce 11 aylık bebeğim ayagimda sallayarak tam uyuttum dedim bı baktım yanıyor ölçtüm 38.5 hemen duşa soktum dolven verdim aradan biraz geçti aferin şurup verdim su iciridm emzirdim ıslak kompres yaptım hemen giydirmedim yavrum nasıl ağladı ama 37-38 hala 37.3 37.5 normal mi
tamamdedimyaa Baharr_06 doktorlar 38’i bile ateş saymıyorlar. Onlar normal ama anneler için değil. Siz kontrol edin yine
Buket57 tamamdedimyaa az önce 39 oldu yine hemen banyo yaptırdık su çok soğuk değildi ama çok ağladı yavrum ya canımdan can gitti sanki ama mecburdum😔 kısa kol zıbın giydirdim alt pijamasınıda giydirdim babası sallıyor inşallah düşer ya 😔
Baharr_06 tamamdedimyaa üzerinde askılı atlet var korktum giydirmeye çorapsız üzerine ince bı müslin battaniye ortsem mi
tamamdedimyaa Baharr_06 2 saat önce felan o aralardaydı ben örtmedim. Yeni 36’yı görünce örttüm. Midesini ört istersen.
tamamdedimyaa Baharr_06 sakin ol. Zaten çok kısa sürede düşmüş ateşi. Şimdi sen kontrol et. O düşecek. Bizim 38.8’di duş aldırdım, ilaç verdim. 45 dakika sonra düştü 36’ya. Sizinki de düşecek.
Baharr_06 tamamdedimyaa çok teşekkür ederim 4 gündür bende çok kötüyüm 39 ateş kusma dün gece acillık olduk serum taktılar antibiyotik verdiler kimsem yok benim böyle zamanlarda hepsi sahte dost akraba hastayım kalkıp bir bardak su alacak halim yoktu bebeğime de geçti maalesef kahroluyorum
tamamdedimyaa Baharr_06 çok geçmiş olsun. Maalesef insanlar böyle. Hiç üzülme olacağı varmış. Ortalık salgın dolu. Hiç değilse hemen müdahale edip düşürdünüz ateşini. Korkma.
Baharr_06 tamamdedimyaa Allah razı olsun sizde vakit ayırıp yazıyorsunuz kaç saat gözlemlemeliyim gozlerim akıyor uykuzum da aceba yanıma alıp yatsam maske takıyorum saat başı alarm mi kursam
Alfa_Mom Buket57 yaa şuan sizin bu yazınızı görğnce çok tedirgin oldum ilk çocuğum pek de fikir sahibi değilim bebeğim 2 aylık ateşlendi boğazında enfeksiyon varmış doktor hem Calpol yazmış hemde fitil bende ilk calpol verdim 1.5 saat aradan sonrada yarım fitil bi sorun olur mu çok tedirgin oldum
Buket57 Alfa_Mom ben şurup verdim diye fitilide vermek istemedim bi yan etki yapar mı diye,doktorumada sormak için geç bi saatti,calpol bile 6 saat arayla veriliyor keşke hemen kullanmasaydınız. Endişelenmeyin Allahın izni ile bir şey olmaz
Mdorukkk Alfa_Mom bende senin yaptığın hatayı yapmıştım 4 saat arayla verilmesi gerekiyormuş. Çok korktum günlerce. Ama çok şükür bir şey olmadı. Bebeğin kilosu ne kadar? Daha da dikkat ettim. Dr uyarmamıştı beni de. Sonra da bir dra sordum bir şey olmaz bir kereden korkma kilosu da iyi demişti. Yarım mı verdin
Alfa_Mom Buket57 bana doktor basıl kullanmam gerektiğini söylemedi ecz ne de söylemedi bebeğimin 2 aylık olmasını belirtmeme rağmen çok tedirgin oldum şuan 30 dkkadan fazla oldu vereli bi şey olsa şimdiye belirti verirmiydi ya çok korktum