Habibe93 Kızlar e bebek toz leke cikari önerisi görmüştüm fakat ne İnternet sitesinde nede mağazada bulamadım
Dilararden Habibe93 ebebekteki süper ama stok durumu çok çabuk bitiyor ona yakın olan ve düzenli kullandığım, elite home
Azraada58 Habibe93 ben kullandımdq pek işe yaramadı kuzum unibaby daha iyi hem üstüne sıkıyorum lekenin hemde makine gözüne koyuyorum bişey kalmıyor
Umutveannesi Habibe93 toz olanını değil de sıvı olanını kullanıyorum ben çok memnunum eğer stoğu varsa tavsiye ederim
Asyaveannesi04 Habibe93 Elite home kullanıyorum hepsiburada indirimde stokluyorum ılık suda eritip renkli olsun beyaz olsun kullanıyorum. Nar lekelerini, vişne lekelerini çıkarıyor miiis gibi
Habibe93 Asyaveannesi04 kalmış lekeleri de çıkarıyor mu kosla vanish kullanıyorum yemek lekelerini çıkarmıyor
Asyaveannesi04 Habibe93 Evet çıkarıyor ama suda iyice eritip bir gün bekletin kıyafetleri ertesi gün makinaya atın
Asyaveannesi04 Habibe93 hiç bir şey yapmadı dediğim gibi ılık suda 2 lt suya 2 yemek kaşığı kıyafeti koyun bir gün bekleyin, benim kızımın tüm kıyafetleri renkli zara, gap felan ilk korka korka koydum ertesi gün baktım çıkmış😅