Buket57 Kızım 8 ay 4 günlük az önce aniden ateşi yükseldi acaba diş mi yoksa hasta mı oldu 😔 38 ateşimiz şu anda calpol içirdim göbeği filan sıcak. Üstten diş çıkıyor demişti doktorumuz çarsamba günü. Acile götüreyim mi hemen acaba eşim grip ya acaba ondan mı bulaştı.
denizkiziumay Buket57 takip et calpolden yarim saat sonra duşme olmazsa gotur istersn bir kere oyle yptim düşmeyince aşı kaynakli olmuştu bizim pedifen verdi acil o işe yaramişti birde koltuk altindan takip et daha güvenilir alnına göre geçmiş olsun :)
Dilararden Buket57 merhaba, 38 derece de aslında ilaç vermenize gerek yok ağlamıyorsa uyku sorunu vs yoksa biraz bekleyebilirsiniz. Diş ateşi 38 ile maks 38.5 arası oluyor ve 3 günü geçmiyor bunları takip edebilirsiniz geçmiş olsun
Umutveannesi Buket57 diş ateşi 38i geçmiyor genelde yani bizde öyle olmuştu. 38 üstü ateşlerin farklı sebepleri olurmuş. Eğer ateş dışında bir huysuzluğu yoksa yani ağrıdan acıdan dolayı hemen calpol vermeyin derim bağışıklık kazanması zor olur. 38 öyle korktuğunuz gibi yüksek bir ateş değil
Buket57 denizkiziumay calpol verdikten biraz sonra düşmeye başladı demekki dişten olmuş 😔 uyudu hemen şimdi huysuzdu zaten. Alnından ölçtüm ama birazdan koltuk altından da bakıcam.Çok sağolun teşekkür ederim🩷
Buket57 Dilararden malesefki huysuzdu ağlıyordu bende mecbur calpol verdim,şu an uyudu ateşi düşmeye başladı dişten kaynaklıymış demekki. Takip edicem bu gece,çok sağolun teşekkürler🙏
Momyofthesun Buket57 merhaba calpol dişten ya da enfeksiyondan da olsa ateşi düşürüyor ama 1-2 saat sonra tekrar çıkıyor ateş eğer enfeksiyonsa bu gece ara ara kontrol edin bebeğinizi mutlaka
Buket57 Umutveannesi uyuyor şu an inler gibi sesler çıkarıyor ve arada hafif öksürüyor😔 başında bekliyorum 37.5 şu an ateşimiz sabaha kadar beklicem sürekli kontrol ediyorum.
Buket57 Umutveannesi Allah razı olsun🙏 evet az önce inleme sesi geliyordu,ne yapsam bilmiyorumki yarın doktora götüreyim o zaman ilerlemeden. İlk defa böyle oldu hiç yaşamadık daha önce,babası grip olunca aynı evde bulaştı demekki oysaki hiç yaklaşmamıştı 😔
Umutveannesi Buket57 mikrop çabuk yayılır aynı odada olması bile yeterli kapması için, inşallah hemen atlatır