Babybaby45 Merhaba arkadşlr trendyoldn bir ürün aldm ve ptt kargoyla gelickmş kaç güne elimde olur bir blgnz var mı acaba
Yegino Babybaby45 ptt yavaş çalışıyor diye biliyorum bana da geçenlerde ptt kargodan ürün geldi, ürün pttye geldi ama 2 günde evime gelemedi ben gidip aldım pttden ve bulunduğum yer küçük bir ilçe en uzak mesafe yürüyerek 10 dakikadır en fazla 🙄
Tunahanannesi Babybaby45 bende gecenlerde almistim 2 haftayi gecti ancak geldi ama efsane cumadan dolayi da olabilir
Icot Babybaby45 PTT Kargo aynı şehirdeki ürünü 9 günde getirdi 😒😁 sanayideki fabrikadan evime gelemedi 9 gün sonra geldi.
Deletedmom109 PTT diğer kargolardan yavaş çalışıyor maalesef 🤷🏻♀️ Diğer kargolar 2 günde geliyorsa PTT bir hafta 🙄 ürünün gönderiliş yeriyle sizin yaşadığınızın yerin mesafesi de önemli tabi. siz en az bi haftayı göze alın yine erken gelirse ne ala 😂
Sehriban32 Bende Trendyol dan aldım PTT ye geldi 10 gün dağıtıma çıkmadı kargo . PTT Blackberry friday dan dolayı bitmiş durumda ancak gidip kendiniz alırsanız iyi yoksa baya beklersiniz
Babybaby45 Babybaby45 ay inanmıyorm ilk defa trendyoldn ptt kargoya verildi ürün yarın çarşya cıkma dururmum var en iyisi gidip oradan almak sanrm🤦🏻♀️Çok teşekkürler