Merve266 Buket57 82 kiloyum o beni hep zayıf görmeye alisikti bir anda sisince garipsiyor ve hamilelik sürecimde ayrı yerlerdeydik deprem dolayisiyla ben depremden sonra anneme geldim kilo alis surecimi görmedi alisamiyor çok özür dileyerek söylüyorum özel hayatimizi etkiliyor kilolarim
Buket57 Merve266 canım üzülme,kadın isterse yapamayacağı şey yoktur. Böyle düşünüyorsan tabiki kilo verirsin bi diyetisyenle filan görüş tek başına belki zor olabilir,eşinde sana destek olsun bu konuda. Bende uzun boylu kiloluyum yapılıyım yani 🫠
twinshomedesing Bende sizin gibiydim ikizlere hamileydim 74 kıloyla hamile kaldım 96 ile doğum yaptım. Doğumdan sonra cok güzel vermiştim 76 ya inmiştim bir hafta içinde fakat süt döneminde ikizlere sütüm yetmiyordu onu ye bunu ye süt olsun derken 84 kılo oldum ve yapıştı üzerime resmen 1 buçuk yıl diyetisyen o bu herşey yaptım 3 verdim 5 aldım derken yine sonuç aynıydı verememiştim. Sonra birgün karar kıldım ve eşimi ikna ettim İstanbul’da mide balonu taktırdım iyiki taktırmışım gören herkes şok inanılmaz yakışmış böyle sana diyor güncel kılom 65 boyum 168 Buarada evlenmeden önceki kılomunda altının altındayım yani ne kafasızmışım diyorum keske baştan yapsaymışım imkanı olan bence düşünsün insan zayıf olunca kendini daha güzel mutlu hissediyor xl beden giyiyordum suan s giyiyorum bu mutluluk tarif edilemez
Tosbikkkk twinshomedesing mideme asla öyle bişey taktırmak istemem çünkü yararı olduğu kadar zararıda var. Yemek yemeyi azaltınca sporla beraber zaten kilo veriliyor. He tabiki siz memnun kalmış olabilirsiniz ama bu ileride sağlık sorunu yaşamayacaginiz anlamına gelmez nefsine itaat etmeyip boğazını tutan herkes aslında kilo verir bende çok kilo aldım ve çoğu gitti bile
twinshomedesing Tosbikkkk ben zararını görmedim valla yararını gördüm boğazını tutabilen tabiki verir iş boğazda bitiyor ama ya tutamayan 😂
m_tlu609 Bennn bennn veremedim 1.5 yaşında olacak kızım 58 le hamile kaldım 75 le girdim şuan 61 kiloyum diyetisyen e gidildi Herbalife kullanıldı ordan buradan duyma kahve çay içildiği bence piskolojik birşey kilo verme hala kocaman karnım var🥲 cokta yemem sabah kahvaltısında ekmek akşamları nadir yerim öğle öğünüm yok arada kriz gelir ne bulduysam yerim 2kg alcak şekilde hemde😁😁 sonra yeniden 60.61 olurum ilk kizimda hemen gitti bu ikincilerde yapışıyor kilo
Butterfly22 m_tlu609 alakası yok benim ilk çocuğum bende veremiyorum 48 kiloyla evlendim 50 ile hamile kaldım 56 ile doğuma girdim ama hala veremiyorum