Denizoo Oğlum 22 aylık sünnet ettirmek için geç mi kaldık. Yaptıran var mı bu ayda. Sakıncası olur mu?
Busra2089 Denizoo 19 aylık oğlum 4.gün bitti bugün salı günü yaptırdık. Doktorumuz 2 yaşına kadar bezliyken yaptırın dedi ilk 2 gün çok zordu çünkü aşırı hareketli ama bugün mesela daha iyi artık acıyor demiyor kendi bakıp dokunmaya çalışıyor.
Semaaa39 Denizoo 50 günlükken yaptırmıştık. Ozaman bile zor gibi gelmişti bana. Bence 22 ay için çok çok geç kalmışsınız. Bebeğiniz artık herşeyin farkında. Allah yardımcınız olsun
queen_bee Denizoo biz tam 22 aylıkken yaptırmıştık, genel anestezi ile. Beklediğimden daha kolay oldu
Denizoo Busra2089 operasyon nasıl oldu acaba? Tamamen uyutuldu mu? Ben çok bilgisizim bunay yaptıracağım biraz bilgi verir misiniz rica etsem. Ben internetten baktığımda max 18 ay sonrası 6 yas sonrası diyor. Panik oldum.
Busra2089 Denizoo Genel anestezi ile oldu lokal yapanda var tabi ama benim oğlum aşırı hareketli birde derisinde biraz problem vardı o yüzden uyutulmasına karar verdik doktorla beraber. Özel hastanede çocuk cerrahı yaptı operasyonu.. Bizde girdik eşimle yanındaydık. Hareketli olduğu için evet zor geçti ve geçiyor ama ben 6 yaş sonrasına bırakıp çocuğun her şeyi hatırlamasını ve psikolojik olarak onda travma yaratmayı istemedim. Belki 1 hafta 10 gün zor geçecek ama sonra hatırlamayacak..
Denizoo queen_bee queen_bee birşey merak ettim, benim oğlum hep yuz üstü uyuyor, sunnet sonrası bu durum nasıl oluyor. Gerçi oğlunuz nasıl uyur bilmiyorum ama. Sırt ustu hiç yatmaz benimki. Çok teşekkürler
queen_bee Denizoo benim oğlumun hiç yüzüstü yattığını görmedim.😄İlkgünler yatamaz yüzüstü, canı yanacağı için yatmaya korkar. Ama kolay geçiyor korkmayın, sadece bezini değiştirirken biraz zor oluyor 🙂