Bnsu14 Kızlar seçeneklerim şu şekilde biraz araştırma yapmak fikir almak istiyorum. Canakkale - Bursa - Manisa merkez ve ilceler dahil olmak üzere sizce en yasanilabilir sosyal anlam maddi anlamda neresidir??
OptimusPrime Bnsu14 Çanakkale güzel bence. Yaşayan arkadaşım vardı. Merkeze yakın yerler dahil sakin sessiz. Gece geç saatte dönse bir kere laf atana denk gelmemiş. 5 yıl yaşadı. Bursa büyükşehir, birazda dağınık bir şehir. İyiside çok kötüsü de çok. Manisa fikrim yok.
ilon Bnsu14 soruya biraz farklı bir cevap vermiş gibi olacağım belki ama bence tüm sevdiklerinin ve arkadaşlarının çevrenin olduğu yer daha yaşanılabilir
Zeyezel Bnsu14 Deprem açısından değerlendirmeyeceğim çünkü zaten deprem ülkesiyiz. Onun dışında Bursa > Manisa > Çanakkale olduğunu düşünüyorum gelişmişlik olarak. Şehirden beklentiniz nedir? Bu önemli.
Bnsu14 Havalibebek ama suan hemen hemen her yerde deprem oluyor malesef😔 oturacağımz binayı seçerken dikkatli oluruz
Bnsu14 OptimusPrime canakkale bende begeniyorum 🤗 ama sadece gezmek icin gitmistim yasanti hakkinda fikrim yoktu
Bnsu14 Zeyezel gelismislik aslında. Çok yoğun da olmayacak cok sessizde keyifli sosyal anlamda güzel vakit gecirebilecegimiz yerler
OptimusPrime Bnsu14 Yani bir büyükşehir değil ama her yere rahat ulaşımı vardı. Çocuk için de ideal görüyorum. Hastaneleri çok dolu dolu büyükşehir gibi değildi. Güvenlik konusunda hiç problemini duymadım. Ama daha büyük şehir istiyorsanız bilemem tabiki. Ama ben ne kadar az karmaşa o kadar güvenilir ve sakin bir şehir derdim.
delirmeceler Bnsu14 çanakkalede 3 ay yaşamış birisi olarak benim sevdiğim 2.ci şehirdir insanları insandır şimdi şartları bilmiyorum ama yinede büyükşehirlere nazaran daha uygundur
delirmeceler Bnsu14 ben kepezde oturdum orası genel olarak site ben istanbuldan gittiğim için bana yürüme mesafesi rahattı ama yürümeyi sevmeyen birisine uzak bir mesafe barbaros mevkiside iyiydi
Havalibebek Nacafa Allah göstermesin ama bir anda gerçekleşiyor zaten olursa sonrasında artçılar devam ediyor uzun süre