camra Arkadaşlar bir kaç kişiden bebeğine hacamat yaptırdığını duydum aşılardan toksinlerden arındırıyormus yaptıran var mı hicc
Dilararden camra ben kendime yaptırmaya korktum burada akıl aldım geçenlerde daha da cesaret edemedim tövbe bir de bebeğe 😀
Sesimgeliyomuuu camra bende kizim kirkliydi yaptirdim bide hastalanmis ve ilac kullanmisti atsin vucutta. Diye kuyruk sokumuna 3 cizik attilar emzirirken yaptirdik hic hissetmedi bile
Aybuke54 camra saçmalama sakın yaptırma küçücük daha ya kesik atiolar sonuçta ya enfeksiyon mikrop kaparsa birsey olmaz demeyin sakın başkasının kine olmadi die sizinde olmaz die düşünmeyin bence yaptircam demediniz tabiki sormussunuz ben fikrimi söyledim
Han-ne Bende yaptırdım bebeğime kırkı çıkmadan gaz için iyi demişlerdi çok kıvranıyordu sancıdan yaptık üç adet ti sanırım
ezgdmrcasln Aybuke54 durulinaa1 bebeğe de hacamat yapılmaz bence yani. Bebek zaten ne hastalığı ne pis kanı var ki yapıyorsunuz? Ayrıca gaz için de yapılmaz zaten yenidoğanlarda bağırsak fonksiyonundan dolayı gaz oluşması çok olağan bir şey. Ekstrem bir durum değil ki yapılsın. Kesinlikle bebeklere yapılmamalı.
camra ezgdmrcasln ben de öyle düşünüyordum ama özel bebek hacamatlari varmış yurtdışında da japonya çin vs gibi ülkelerde aşı yerine hacamat yapıyorlarmış
BalBocugum camra sonrada aşısız insanalar ülkemize geliyor ve biten hastalıklar yeniden hortluyor işte Aşı koruyuculuğu ile hacamat bir olur mu hiç yaa akıl var mantık var
DefneRana3881 camra eşimden izin alamadığım için yaptıramadm ben sadece kendime yaptırıyorum ama ablam yiğenime yaptırıyor maşallah gıkı çıkmıyor hemen olup bitiyor durumu göre bir yada iki yere yapıyorlar
gonulcelen6 camra lütfen böyle şeylere prim vermeyin Allah aşkına. Sülük bir hayvan , bir hayvanın bebeğinin kanını emmesine nasıl izin verir insan bir de çiziyorlar vs. Mümkün mü bu ya?
Furni98 gonulcelen6 sülük ayrı hacamat ayrı. Ayrıca prim vermeyin dediğiniz şey peygamber sünneti bence dikkatli konuşun.
camra gonulcelen6 doktorların verdiği dünyanin ilacı aşısı vs bebeğe Zarar vermiyorda sünnet olan bir şey mi zarar vericek ayrıca sülük yaptırıcam demedim ki
Furni98 camra ben yaptircam inşallah bir türlü firsat olmadi guvenilir yerde yaptırıldığı sürece şifa