nurftma @Ozgee59 bütün atakları tam anlamıyla korku filmi derecesinde geçirdik inşallah azalır bundan sonra atak sıkıntıları
nurftma @sibeel_ diş çıkarıyor biraz önce doktordan geldik patladı patlıcak dedi bu kadar büyük derecede yapacağını sanmıyordum ama sanırım dişten kaynaklı daha vakti var diyoduk da yokmuş 😊
sibeel_ nurftma bende kendimden biliyorum canım bebeğim beş ay 26 günlük patladı dişi dün :) bir iki haftadır aşırı huysuzdu kehribar kolye aldık kesinşikle öneririm bu arada o iyi geldi bi baktım patlamış böyle çizgi olmuş açılmış :)
nurftma @sibeel_ kehribar kolye duydum ama çevremde falan faydası oldu diyen olmadı ondan hiç almadım. Sizden duyduğum iyi oldu bende alayım rahat geçirsin bu dönemi inşallah. Teşekkür ederiz çok sağolun 🙏😊
Badeseyma nurftma atak haftasu bende çok yaşadım ben genelde yanında beraber yattım besige koymadım koyunca zaten uyanıyor ben yanıma aldim beraber uyuduk eşimide içerde uyuttum yada biz ayrı eşimfen uyuduk
nurftma @Badeseyma yanımda uyutmaya alıştırmadım ondan yatmak istemiyor. Korktum nolur nolmaz diye. O biraz bizim için zor olur teşekkür ederim yinede çok sağolun🙏