Sekeranne4 Annem koklama dedı ama Cok canım ıstıyo hazır çiçekler olur ya çiçekçilerde buket olan kokusu burnumda
UcuBulunamayanBant Sekeranne4 ne zarari var ki cicek koklamanin ilk defa duydum. Hamileykende insan ne sacma seyler istiyor ya🤣 benim canimda deniz suyu çekmişti 🤣 esim deniz koku kolonya alip gelmisti dök dök kokla diye ama benim icesim geliyodu🤣
Minigim38 Sekeranne4 ne zararı varmış ki koklamanın🤷♀️ayy bende hiç ağzıma bile sürmedim sigara kokusu çekmişti, alt komşu pencerede içerdi açıp açıp koklardim ne manyaklık ya.😄
Zeyezel UcuBulunamayanBant Deniz suyu iyiymiş yine. Hani kendi evinin kokusunu almazsın ama girdiğin diğer evlerin kendine has kokusu vardır. Benim canım bir arkadaşımın evinin kokusunu çekmişti. Tayinleri çıktığı içinde başka şehirdelerdi. Çok kötüydü. 🥲 Birde bayatlamış tulumba aşermiştim..
Fasulye12 UcuBulunamayanBant Benim de beyaz kalıp sabunu ısıra ısıra yiyesim geliyordu , sanki önceden yemişim gibi 😂
Rwerdst Fasulye12 Ay bende de olmuştu hamilelikte bu. Herşeyi beyaz sabun aldırmıştım artık. Yemek istiyorum yiyemiyorum mecbur kokluyordum. Sürekli kokusu için ellerimi yıkıyordum. Hala kaldı o geçmiyor. Önceden severdim ama bu kadar değildi.