Dunyamsensn2008 Aranızda bebeğine iyi geceler çayını kullanan anneler var mi acaba dr.gittim oğlum üşüttu ve 1 aydır geçmek bilmedi ve hiç gece uyumuyordu bu çayı önerdi verdim 2 gecedir gerçekten uyuyor.
M3rv3 Dunyamsensn2008 benim doktorum bebeğe vermemem gerektiğini söyledi bizim de gece uykumuz yok ben içiyorum sadece o da pek etki etmiyor bizim ki 8 aylık siz kaç ayliksiniz
Esra1260 Dunyamsensn2008 bende veriyorum Humana iyi geceler çayı resmen çareyi onda buldum bebeğim hiç uyumazdı onu kullandığımız geceden itibaren uyuyor uykularımız düzene girdi sayılır 🤗
ggzmkrcc Dunyamsensn2008 ya ben onu verdim bebeğim içmedi siz nasıl içirdiniz😔 sevmedi galiba tadını tatlı bişey de değil ki içsin
Dunyamsensn2008 M3rv3 9 aylık canım blmyrm ıste bende vermek istemedim ama dr.onerdi diye veriyorum ve uyuyor gerçekten ben emziirmiyorm ondan çocuğa veriyorun
M3rv3 Dunyamsensn2008 bende bilemedim doktoruma da güveniyorum o yüzden vermedim canım allah yardimcimiz olsun uykusuzluk çok zor 😐
Dunyamsensn2008 M3rv3 saol canım evet çok zor artık 1 yada 2 saat uykuyla kalınca çok agresif oluyorm
Dunyamsensn2008 Aryamurat peki hangisi yaradı ben ekstradan bisiler de yapıyordum masaj banyo vs. Onlarında etkisi olabilir
Beren023 Esra1260 canim benim kızım da 2 buçuk aydir geçleri hiç uyumuyor sabahlar kadar ne kadr suya ne kadar atıyorsunuz çayı günde kaç defa veriyorsunuz uyumadan ne kadar önce veriyorsunuz etkisini göstermesi için her içirdiğinizde taze taze mi içiriyorsunuz
Dunyamsensn2008 ggzmkrcc canım bizimkinin şu ihtiyacı çok fazla olduğu için şu niyetine de içiyor aslında
ggzmkrcc Dunyamsensn2008 tadını anlamıyor yani içerken🙄 gerçi benimki de o dönem ne versem yer içerdi şimdi seçiyor beğenmediyse saçmıyor ağzını
Dunyamsensn2008 ggzmkrcc Anladım canım demekki çocuk beğenmemiş demekki bizimki de sizinki kadar olunca seçici olacak
Beren023 Dunyamsensn2008 benim kızım da 3 buçuk aylık ve 2 buçuk aydın hiç bir şekilde uyumuyor canım nasıl yapıyorsunuz ne kadarlık bi suya ne kadar atıyorsunuz günde kaç defa veriyorsunuz her verdiğinizde yeniden demliyor musunuz
Dunyamsensn2008 Beren023 Canım 3 aylık bebis için uygun mu bilmiyorum bence sor doktoruna ondan snra al kullan.3 ayliksa rezene veya kimyon çayı verebilirsiniz aslında