merviss477_ Kizlar selam bebegim 26 günlük gobek fitigi oluşmuş zamanla gecicektir buyuk ihtimal dedi doktor hic basina gelen varmi
Femme1 merviss477_ ben medıcal den bebek göbek korsesı almıştım düzenlı kullanım da çok şükür işe yaradı ve gectı
Kdm merviss477_ 1 yaş bebekken fıtık oldu şuan baya azaldı 3 yaşa kadar geçer dedi doktor bekliyoruz . Fıtık kemerimizde var ama kullanmadım kendisi zamanla düzeliyor
anayimbenana__ merviss477_ bizim de olmuştu korkulacak bir şey değil geçer demişti doktorumuz geçti sonradan
cogulsahis merviss477_ oğlumun olmuştu göbek fıtığı ıkınmaktan, o kadar gazlıydı ki göbek deliği yukarıdaydı neredeyse şeffaf gibiydi doktorumuzun talimatıyla hiç müdahale etmedik 7-8 ay gibi kendiliğinden geçti.
TugbaVera Bizimde 1.ayda oldu çok ağladığı için. 3.aya geldik. Gittikçe küçülüyor. 5-6 aylıkken kapanır dedi doktor. Ekstra hiçbir şey yapmadık geçmesi için
ElifDefne3535 merviss477_ hiç endişelenmeyin bizde de vardı göbeği çok dışardaydı 4.cü ayında göbeği içeri girdi kayboldu fıtık şimdi 1 yaş kontrolünde ultrasonla baktırtıcaz. Zamanla geçiyor çoğu kalıcı olmuyormuş