noluyasanagenemiros Rondodan geçirdim ama bu kadar oldu daha fazla püre haline getiren bir şey var mı eşimde biraz havanda dövdü ama oda çok az işe yaradı haşhaş tanesi kadar pütürlü oldu püre gibi olmadı ne yapayım
sinoli noluyasanagenemiros Pütürlü kalır 6 aylık için ilk zamanlar, biraz blender kullanın cam rendeler de var ama ben hiç kullanmadım blender tercih ettim💖
Dtk0607 noluyasanagenemiros bende bugün elma armut muzu blenderdan geçirdim küçük şarjlı gıda doğrayıcısı mı kullandınız acaba onlar daha iyi çekiyor benimki attığınız fotoğrafa göre daha püre gibi olmuştu tavsiye ederim ☺️
terazikadini noluyasanagenemiros bence biraz daha blenderdan çek onu yeni başladıysan büyük gelebilir veya çatalla ez
terazikadini noluyasanagenemiros doğradıysanız büyük kalabilir ama haşlayıp çatalla ezerseniz daha yumuşak olur cam rendede genelde zor rendeleniyor artık deneye deneye hangisi kolayınıza gelirse yaparsınız
Yagmur_24 noluyasanagenemiros elma ayva buharda pişirin ve rondodan geçin mesela tanesiz oluyo… ya da direkt çatalla ezin yine tamesiz haşlarsanız mamasına da katabilirsiniz muhallebi irmik mamasına
sinoli noluyasanagenemiros Tadımları bittiğinde biraz irmikle vermeyi tercih ederseniz pişirin irmik pişene kadar elmayı armutu daha iyi blenderdan geçer 🥰
Dilararden Zaten blend etmemeniz ve püre değil pütürlü vermeniz gerekiyor ki bebek alışsın. Bence bu yeterli ben 6. Ayda bundan daha pütürlü yediriyordum