betulcayir Molfix pure soft kullanıyorum kızlar bebeğime ama poposu mantar oldu bezden mi olmuştur sizce 🤔
Xcbaby betulcayir ellerinizi yikamadan bez degistirmek popoyu havalandirmamak uzun sure kaka ile bekletmek ve islak mendil kullanmak da mantar pisik yapar sadece bezden olmaz
gulsumyeter2415 betulcayir sleepy natural kullanıyorum 2 bebeğime de kullandım ne tasma nede pişik hiçbir şey olmadı çok şükür
Yeniannee23 Goon sarı paket kullaniyoruz çok memnunuz molfixten geçmiştik bizde. Fırsat paketleri pek iyi olmuyo ama 40li olanlar filan çok iyi
betulcayir Yeniannee23 ben goonda denedim ama enson molfixde kalmıştım memenundum taki poposu pişene kadar
betulcayir Xcbaby hiç kaka ile bekletmedim ıslak mendilde de sleepy bio natural kullanıyodum simdi pamukla siliyorum ama havalandırmamış olabilirim üşümesin diye😔
Xcbaby betulcayir her bez degisimi 3 5 dk havalandirin ev soguk gibiyse bezini takmadan bi pijama alti giydirin oyle dursun 15 dk yaparsa da yapsin icine usumemis olur hem de havalanmis olur.
Yeniannee23 @betulcayir yeni birşey kullanmaya başlamış olabilirmisin peki biz antibiyotik kullanınca olmuştu pişik
betulcayir gulsumyeter2415 ben ilk sleppy bio natural denedim ama bizde cok sızma oldu memnun kalmadım