beyzanurerkut Hanımlar! Bebeğim 2 ay 27 günlük 20 günde 5 kutu mama bitiyor 100 cc 3 saatte bir veriyorum sizce normal mi ? Bu durumu yaşayan var mı aranızda 😮💨
zumrasmom_ beyzanurerkut 2 aylık bebeğim. 350gr kutu 3 yada 3bucuk hafta gidiyor. Meme + mama gidiyoruz
Esmaozc04 beyzanurerkut benden bir kaç gündür meme+mamayla gidiyorumda çevrem biberonla vermememi söylüyor memeyi bırakir diyor cay kaşığıyla vermemi söylüyorlar bende biberonla veriyorum memeyi bırakir mi
beyzanurerkut Derya0655 fazla gidiyor denilince endişe ettim yanlış bişey mi yapıyorum diye Zaten istemese kusardı fazlasını diye düşünüyorum yada iterdi istemezdi
hivda31 beyzanurerkut benim kızım da 2 aylık ayda 4 kutu mama yiyor 300 gram veya 400 gram oluyor genelde mamalar
dorukalpinannesii @"Esmaozc04 50 günlük bebegim var meme mama beraber gidiyorduk ama emmeye başladı kaç gündür kaşık biberon la yada silikon kaşıkla veriyoruz kaşıkla yemiyor pek çok zorluyor napcam bilmiyorum meme reddi yaşadık yani aventin biberonuydu hemde
yasemin5455 beyzanurerkut Benim bebegimee 2 ay 12 günlük sadce mama alıyor süt alerjimiz var raporlu mama kullanıyoruz 3 saate bir 120 cc veriyorum. Bir kutu mama 4 -5 gün falan gidiyor. 4 günde 1 kutu sayaraak20 günde 5 kutu yapar