Umay_bebek1 Selam arkadaslar doğum yapalı onbeş ay oldu sezeryan doğum kızım emmedi kırkı cikincada ben normal adet oldum hiç uzun kanamam olmadı şuan nerdeyse bir ay olacak adetim.kesilmedi hala başına gelen varmı
Umay_bebek1 eylulyagizmoms_ gittim aynen kalınlaşma var biraz dedi duplas ve metiris mi ne onu yazdi bugün üçüncü gün olacak kesmedi hala iki ilaçta durudrmadi rahim kalinlasmasinda nasıl bı tedavi oluyor bilginiz varmı
eylulyagizmoms_ Umay_bebek1 bende zaten sorun vardı 3 aylık iğne vuruldum 2 ay kanamam kesilmedi doktor kürtaj şeklinde ameliyat etti parça aldı. Çok basit bir işlem uyutuyorlar hiç bir sey hissetmiyorsunz normal yaşamınıza hemen devam ediyorsunuz. Ama benim kalınlaşma çok fazlaydı sizin öyle mi bilmiyorum
Umay_bebek1 eylulyagizmoms_ biraz kalınlaşma var bu kadar uzun süren kanamaya rağmen dedi ne kadar bilmiyorum ama.sebep olarak onu demedi bı açıklama yapmadı açıkçası ozelede gitmiştim develetede aldım haftaya da ona gideceğim
Umay_bebek1 Benim kanamm çok aşırı değil peçete koyuyorum ped bile değişmeye gerek yokta tuvalete gittiğimde akıyor yani çok fazla değil ama kesilmiyorda