presnsesinannesi Kizlar. Evde neler yapıyorsunuz?? Gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz? Ben de bisiler yapmak istiyorum aklımda çok şeyler var yapılacak. Hal böyle olunca bişi yapamadan duruyorum 😂
Tubimomiki presnsesinannesi ben patik örüyorum.profesyonel olarak ( hava katayim dedim 🤣) ceyizine ördüğüm çok var etrafımda ama şimdi 4 buçuk aylık bebeğim var ana okuluna giden kızım var bir bakıyorum gün bitmiş ya
Merveeofs Temizlik, yemek, çamaşır, bebek beşiği sallamak ve gün sonu bebeği uyuturken ondan önce uyumak en büyük hobilerim arasında 😬🫣😅
presnsesinannesi uykusuzanne__ benim de öyle ama şu siralsr bir düzen oturttum boş zaman kalıyor kızım da 4 yaşına girdi kreşe verdim yarım gün ☺️
presnsesinannesi Ozooo ben hamdolsun atlattım kızım büyüyünce ya ☺️ ev isini de düzene koydum hamdolsun
presnsesinannesi Tubimomiki ya ne güzel ☺️ ben de gorumcemin ceyizine yapayim dedim iki sene sonra bitti 😂
Tubimomiki presnsesinannesi üstüne kim geldi kız onun altını kurarken ağır değilde kaplumbağa heralde 🤣 ben çok heveslendim sayfa bile açtım buyutemedim 😂
presnsesinannesi Pol34 ne güzel ☺️ bisiler üretmek gerekiyor ya. Bir konuda en iyisi olup devam etmek gerekiyor. Maşallah ben de her konuya daldım hiç birinin sonunu getiremedim😂
presnsesinannesi Ozooo evettt istiyorum. Hayırlı gelsin tabi saglikla inşallah. Şu sıralar baya düşünmeye başladım. Tabi biraz kilo vermem lazım 😔
FirdevsHaniminKiziKonusuyor presnsesinannesi kitapsız yaşayamayan ben mutlaka kitabımı okurum, ayrıca kendi çapında bir yazarım bu yüzden kitabımı yaziyorum, açar film izlerim, 2 aylık kızım var o uyanmışsa müzik dinleriz ve onunla hic susmadan konuşurum(bu bu aralar en büyük hobim😊) ev işleri temizlikle çok aram yok. Arada canım isterse yaparım işte
presnsesinannesi FirdevsHaniminKiziKonusuyor Cook güzel 🥹 masallah size 👏 ya benim de hayalimdi blogger olmak. Eskiden kalemim iyiydi. Kendi çapımda deftere bisiler yazardim. Ama herşeyi erteledigim gibi bunu da erteledim üstüne düşmedim 😔
Defnemmm1 presnsesinannesi şiş örgüsü öğrenmeye çalışıyorum ilk örgüm kızıma etek oldu boş kaldığımda örüyorum. Onun haricinde amigurumi yapıyordum önceden onu yapmayı da özledim bu örgüyü öğrenirsem onda yarımlarım var onu tamamlamayı düşünüyorum
presnsesinannesi Defnemmm1 ben de bugun tekrardan başladım. Amigurumiye. Bakalım inşallah kısa zamanda biter ☺️
FirdevsHaniminKiziKonusuyor presnsesinannesi hiçbir şey için geç değil gerçekten. Bir başlasanız devami gelir. Ben gecen sene 30 yaşımda ilk kitabımı çıkardım şimdi ikincisi için uğraşıyorum. Umarım siz de hayallerinizi gerceklestirirsiniz😊