Alerjikrinit Htchc bence gereksiz her gittiğiniz yere taşıyacak mısınız bırakın normalde de alışır zaten
Ogulluana Htchc ben kullanıyorum daha önce kullanmadım kıyas yapamıyorum ama güzel karartıyor. Ben özellikle gündüz uykusu için almadım genel kullanım amaçlı aldım
Htchc Alerjikrinit gece çok rahat uyuyup gündüz uyumamasini ve kafasını sürekli saklamak istemesini karanlık istemesine bağlıyorum ben
Kerem_k1 Htchc ben kullanıyorum. Kendimde evlenmeden önce karanlık sessiz ortamda yatmaya alışmıştım. Oğlumda şimdi öyle. Ben yatak odama füme renk aldım çok karartıyor o yüzden kenardan hafif açıyorum çocuk için. Oğlunun odasına kırmızı aldım. Gündüz uykulaeını orada yaptırıyorum. Işık olmayınca daha güzel uyuyor. Normalde 20 dakkada bir uyanırdı azıcık artmıştı en çok 40 dk uyurdu şimdi bir saat uyuyor güzelce. Bunu perdeler sağladı birazda bence.
Htchc Kerem_k1 banada öyle geliyor açıkçası gazı vs olmadığında karanlıkta daha rahat dahabuzun uyuyacakmis gibi geliyor. Fon oerde şeklinde mi aldınız yoksa karartma Perdesi diye mi. Fonlar daha kalın oluyor sanırım daha işe yarar
Kerem_k1 Htchc direkt karartma perdesi. Tek kanat aldım. Keşke iki kanat alsaymışım gündüzleri açıkken kenarlara koyabilirdim. Memnunum ama koyu renk tercih edin ama tavsiyemdir.
Mrvsmt2502 Htchc ben kullanıyorum işe yarıyo gerçekten. Ama alışkanlık tabi bu birazda doğduğu zamandan beri gündğz uykuları çok çok az aydınlık gece uykuları zifiri karanlıkta uyuttum . Gittiğimiz yerlerde zor olmuyor mu diye düşüneceksiniz olmuyor başta yadırgıyor ama mesela 2 uyku yapması gerekirken 3 yaptırıyorum sorun kalmıyordu. Şuan 21 aylık her yerde uyuyor
Htchc Mrvsmt2502 ya zaten şuan gündüz uykusu yok gibi yyani 3 aylık. Yüzünü kaparip uyutmaya çalıştığımdaa uykuya geçişi rahat oluyor ama devamı yok
Umay0505 Ben çok memnunum gündüz uykuya geçişi daha kolay oluyor ve daha rahat uyuyor gözüne ışık geldiğin de ovaliyor rahatsız hissediyor kendisini
kahvekokusuu Htchc ben kullaniyorum memnunum da ama şimdiki aklim olsa almazdim çünkü bir yere gittigimizde uyutamiyorum heryerde karanlik bi yer bulamiyoruz malesef
glytrk Ben kullanıyorum,kendim için en çok da😂😂😂 bazen uyku süresini uzattığını düşünüyorum bebeğin de. Zifiri karanlık yapmıyoru az ışık girecek kadar açıklık ayırıyorum. Biz geç yatıp öğlene kadar uyuyan tayfayız iyi oluyor