Silaa66_ Ay yılbaşı geldi daha ne yapıcam bilmiyorum bugün liste oluşturmam gerek sizler neler yapacaksınız ❤️ menüleri alalım benim listede olanlar 😂 Hindi Sarma Börek
Muhammed-eren Silaa66_ ben tatlı olarak hafif bir şeyler olsun istedim bisküvili tavuk göğsü yapacağım Yemek olarak da tavuk dünyasının tavuklu makarnasını yapacağım
asrinhatasi Silaa66_ biz malum gurbetteyiz eşim oğlum ve ben olacağız tatlı olarak airfryerde sufle yaparım eşimle bana. 🥲 Meze olarak soğan mezesi, yaprak sarması, kaşarlı mantar, ezme, Rus salatası
FerideDeniz Silaa66_ Rus salatası, kereviz salatası, kaşarlı mantar, acılı ezme, köz patlıcan salatası, brokoli salatası, havuç tarator. Meze olarak bunların aralarından seçeceğim ben. Tatlı olarak da çikolatalı cocostar pasta yakışır yılbaşı akşamına. 🥰
Rez Silaa66_ benim oluşturduğum ama yapmayacağım, eşimle küsüz yapsam da oturmaz, ondan hayali yılbaşı sofram bu şekil; Bal kabağı çorbası Humus Yoğurtlu Kuru patlıcan ve biber salatası Yeşil Elmalı kereviz salatası Narlı brokoli salatası İç pilavlı tavuk dolması Yılbaşı pastası
Rez Silaa66_ kaç gündür peşindeyim ama yanaşmıyor 🤷♀️ mmmm yılbaşı sofrasından mahrum kalacak napalım
cokisimvardahacocukuyutucam Silaa66_ koz patlıcan biberi,tere yağı yada zeytin yağında çevir içine az kaşar güveç kabına yada küçük bor ama koy içine mantar koy üstüne kaşar at fırına biraz sarımsak mis .
Dianaa Silaa66_ aşkım havuç tarator, kereviz salatası, içli köfte, köz kapya biber patlıcanı soğanla sarımsakla birleştirip bi salata yapıyorum adı var mı onun bilmiyorum dhkddn tatlı da trileçe 😋
Damlanurrr Silaa66_ içli köfte Lahana ve yaprak sarması Havuc tarator Patlican ezmesi Salata Tatlı olarak da browni ve bulbul yuvasi tuzlu peynirli pasta yapicam Tavuk doldurup birde çorba
Bugleminannesi28 Silaa66_ tavuk şiş veya etli birseyler Pirinç pilavı Salata Babagannus Humus Bu şekilde yeterli zaten ben ve eşim birde 1 yaşında kızım var.. Tatli olarakta eşimin dogum gunu var 3 ocakta ama ben yarin surpriz yapacam yaş pasta var sjsjsjsj