Kızım 7 aylık normalde uykuları düzenlidir en azından geceleri uyurdu uyanınca mamasını içer tekrar uyurdu. 1 haftadır nolduysa olsu asla uyumuyor uyutmaya çalışınca bağırıyor emziği veriyorum susuyor 1 dk sonra geri atıyor bağırıyor tekrar veriyorum tekrar atıyor bi şekilde uyutuyorum yatağına koyuyorum 5-10 dk sonra sıkılıp uyanıyor sürekli sağa sola dönüyor ağlıyor bazen krize giriyor bağırıyor. 1 haftadır asla uyumuyor geceleri gündüz uykusu zaten hiç olmadı ama en azından geceleri dinlenirdim o da olmayınca artık benimde sabrım kalmıyor sinirleniyorum bazen kendimi kontrol edemiyorum kızıyorum kendimi hızlı hızlı sallarken buluyorum gerçekten sabır taşı olsa çatlardı. Diş mi çıkarıyor büyüme atağı mı uyku gerilemesi mi nedir bilmiyorum… Geçicek mi eski düzenine dönecek mi yoksa hep böyle mi kalacak çok korkuyorum napacağımı bilmiyorum bugün doktoruna götüreceğim ama doktor napabilir onu da bilmiyorum 2-3 gündür ishalde oluyordu bazen karnı ağrıyor sanki ama genel olarak ağrısı olmasa bile durum böyle…