Elf_moms Canım anneler şu sıralar salgın dönemi ve bebisimin de öksürüğü rahatlamadi daha.doktor takipliyiz ilaçlarımi kullanıyoruz ama sizin de şunu yaptım iyi geldi dediğiniz şeyler var mı? öksürük için siz neler kullanıyorsunuz?
masumbebegim Elf_moms benim kızımda aynı 9 aylık çok öksürüyo sağlık ocağindan zaditen diye damla verdiler alerjik olbilir fln dedilerde 4 gündür veriyorum bu faydasi olmadı
Eailesi4 Elf_moms kaç aylık ben ne sarımsak kürleri dut suları bitki çayları yaptım ilaçsız toparlayamadk ama muhakkak desteği olmuştur
Nika Elf_moms ne ilaçları verdi benim de 5 aylık öksürük hırıltı var 3 gün serum fizyolojik yaptım rahatlatmaya çalıştım evde ama geçmiyo doktora gidicem bugün artık. Ateşi çıkıyo mu?
Elf_moms Nika başlarda vardı 3 doz ignemiz vardı onu yaptırdık ateş geçti.prospan öksürük şurubu verdi.unacefin yaptırdık antibiyotik olarak.ama Şu öksürük geçmedi gitti.Balgami da var.duzenli aralıklarla burun temizliği yapıyoruz.
masumbebegim Elf_moms balgamlı öksürük var boğaz kuruluğu da var sürekli ağzını sapirdatiyo su istiyo suyu görünce istiyo 🙂
Eailesi4 Elf_moms benimkiler 18 aylık canım seninki çok küçük belki bir iki çay kaşığı ıhlamur yada papatya çayı verebilirsiniz
Sese Geçmiyor malesef dört günden beri evde geçirmeye çalışıyorum ama yok yok yok. Bugün acile götüreceğiz eşimin gelmesini bekliyorum:(