153s34 rumeysa_2323 bnmde bi ara oyle oldu. Kesin cope attm yanlsikllaa dedm kaşık flan. Sizde oyle bi ihtimal var mi 😂
Zehranur12 rumeysa_2323 kız benim de sofra bezim yemin ediyorum uçtu gittti bir anda hala aklım almıyor aranmadık yer bırakmadım o baya büyük bez nereye gitti
gocebebirbayan rumeysa_2323 gelen çalıyor filan olabilir mi hoşuna gidip de? Yani kimler geliyor bilmiyorum ama. Ya da konu komşuya birşeu veriyorsunuzdur unutuyorsunuzdur eşyalarınızı verdiğinizi
rumeysa_2323 153s34 diyelim çatalı çöpe attım peki bardak eşime soruyorum kırdın mı diyor yok en son iki çatal da kaybolunca eşimde tedirgin oldu dedi bi hocaya gidelim resmen piskolojim bozuldu
Bskeee rumeysa_2323 Allahu Teala kuran indirmiş kuzum hocaya niye gidiyorsunuz. Evinde her sabah aç telefondan bir bakara suresi dinleyin gün içinde aklına geldikçe felak,nas,fatiha,ihlas,ayetel kürsi oku Allahın izniyle hiçbirşey kalmaz
Jellyboo rumeysa_2323 evde iki çatal eksilse hayatta fark etmem ben siz nasıl anladınız😅 oturup sayıyormusunuz günlük?
rumeysa_2323 hayalperest2310 düşündüm çok düşündüm ama bu kadar şeyi çöpe atamam birde bn biraz takıntılıyım herşeyi sayarım yerine koyarken
rumeysa_2323 gocebebirbayan geçenlerde eşimin halaları kayınvalidem falan geldi başka kimse gelmedi çalan da nıe bi bardak çatal çalsın ki
hayalperest2310 rumeysa_2323 benim de bir ara öyleydi yiyecekler eksiliyordu biz yeni taşınmıştık kapı anahtarını değişince sorun çözüldü aklıma çöpten başka birsey gelmiyor
tineanigra rumeysa_2323 onlardan biri kırmıştır belki söylememiştir size. Kalabalıkta da çatal çöpe gitmiştir. Yani bunları düşünmek yerine neden kendinizi korkutuyorsunuz ki
rumeysa_2323 KaynanaYiyen çok ciddiyim evde sürekli bişeylerin kaybolması normal mı atletim bile kayboldu şaka gibi
medinekaplan rumeysa_2323 cnm benimde çocuklarında eşyaları kayboluyor du en son gece lambası kayboldu kaynanam gile gittim gece lambasıni evine takmış benim haberim yoktu or da görünce şok oldum
Bskeee rumeysa_2323 çok korktuğun içinde rahatsız ederler. Okuduğun ayetlere tevekkül etmiyorsun o yüzden korkun geçmiyor. Koskoca nas suresini okuyorsun asla sana yaklaşamazlar bu şekilde düşünmelisin okuduğun an hiçbirşeyden korkmuyor olman lazım. Okuyup hala onların şerlerinden korkarsan ayete tevekkül etmemiş olursun yani %100 teslim olmamış olursun dikkat et 😊💙
medinekaplan rumeysa_2323 evet cnm kızımın gözlüğünü aldı ben almadım dedi valizinde çıktı ondan sonra çocukların abur cuburlarini dolaba koymuştum aradım bulamadım odasını temizlerken bizde kaldığı zaman yemiş içmiş yatağının altına atmıştı
Zeyzeyy22 rumeysa_2323 benim bi ara makasım vardı onu hala bulamadım kaç ay geçti üstünden aklım almıyor dediğiniz gibi 2 bardağım eksik onlara da noldu bilmiyorum
Zeyzeyy22 rumeysa_2323 yani ister istemez korktum tabi ama aklıma sürekli getirmek istemiyorum korkutmamaya çalışıyorum bi zamandan sonra insanda vesvese oluşur çünkü iyi bir şey değil çok fazla da üstünde durmayın sizde bence