Meryodnc Kızlar 5 bucuk aylık bebeğim var bugün burnunun tıkalı olduğunu farkettim bütün gece uyumadık başını dik tutunca biraz rahatladı ama neler kullanabilirim burnunu açabilmek için ? Damla sprey vb kullananlar varmı neler önerirsiniz?
Edaclp Meryodnc şırıngayla her iki burun deliğine 4cc kadar serum fizyolojik sıkıp temizleyebilirsiniz
Masal-karen Meryodnc eczaneden serum fizyolojik al 5 cc sağ buruna 5 cc sol buruna sık ve yika videoları var izle ve yap hiç biseyi kalmamak eger yapmazsan boğaza ve ciğere iner
Masal-karen Masal-karen bebeklerde buruna yika ma diye yaz çıkar ben kucağımda baş önde ve eğik bir şekilde yaoiyorum agzi açık olduğu bir anı bekle ve orta hızda sık videoları izle
Tgbnrbltt Meryodnc mutlaka burnunu temizle ciğerine inmesin bebeğim 40 günlükken bronşit oldu cigere indi balgamlı öksürük vardı neler çektik. Doktor surwkli burnunu temizle tekrar ciğerine iner dedi
Meryodnc Tgbnrbltt temizledim az once çok şükür biraz kendine geldi. Peki gunde kaç kere yapsam normak kabul edilir
153s34 Tgbnrbltt ya bzmkinde de balgamli oksuruk var ama cigere inmis midir ki hemen acaba? 2 gndur oksuruyor dunden beri brazck fazlalasti okkadar
bayankivircik Meryodnc baş ucuna soğan koyabilirsiniz soğanı ikiye bölün üzerine karanfil koyun işe yarıyor ya da nazal burun yıkama kitleri var ondan alabilirsiniz bayağı rahatlatıyor serum fizyolojik damlatabilirsiniz ama sürekli aspire etmeyin burnunu yani çekmeyin ki burun içindeki polipler şişmesin sıcak duşta aldırabilirsiniz rahatlar
CeydaST bayankivircik kuru kuru çekince sıkıntı olabilir burnu ama önce ya sf sıkıp ya deniz suyu sıkıp bir süre sonra çekmek rahatlatıyor. Ben her yıkanmaya başladığında yaptım sıkıntı olmadı
CeydaST Meryodnc serum fizyolojik ile yıkama yapabilirsiniz. Ya da deniz suyu var ondan sıkıp bir kaç dk sonra burun aspiratörü ile çekebilirsiniz. Ben açılana kadar yapıyordum bunu
Meryodnc CeydaST yaptm serum fizyolojiği ama gunde kaç kere yapmam lazım şuan rahatladı rahat uyuyor akşamda yapsam sıkıntı olur mu