Zarife94 Bebeğim 10 ay 12 günlük 12 gündür hergun gece saat 2 de mutlaka uyanıyor hiç şaşmaz saat 2 de emziriyorum sallıyorum yok uyumuyor bazen bazen 5 de uyur ne yapmam lazım akıl verin nolut
lceLady Zarife94 😁 bugün bebeler uyumuyor niyese Bi süre sonra benim gibi olmazsınız inş cocuklar uyuyor ama ben uyuyamıyorum vücut alıstı uykusuzluga 😁
Zynnradm Zarife94 bizimki 8de yatıp 9 da kalkan bi bebekdi 13aylık dişlerden sonra sabah 5 de yatıp 11 de yatıyo dişler bütün düzeni mahvetti napıcam bende bilmiyorum
Defnosss23 Zarife94 10 aylık bizimki zart zurt uyanır akşam 7 8 yatağa yatsrdı şimdi 11 lere kadar uyumuyor direniyor. Yatıncsda gece boyu ıhhh ıhhh meme istiyor. Vermezsem ağlıyor. Bazen komple uyanıyor takılıyor yatağın içinde bende hiç konuşmuyorum emerek uyuyor meme veriyorum yatıyorum kalkmıyorum hiç. Ama ortamızda yatıyor yatakta küçük belim ağrıyor put gibi yatmaktan 🤣🤣
Zarife94 lceLady hiç zannetmiyorum uykuyu severim kafamı koysam uyurum hemende koyamıyorum ki hala 2 saattir
Snmazra Gerçekten kelin ilacı yok. Bende çok çaresizim inanki ağlıyorum her gece uykusuzum bugün saat başı uyandı ve demin tamamen açtı gozunu naptiysam hicbirsey fayda etmedi o kdr çaresizim ki anlatamam. Uyku eğitimine guvenebilsem vercem ama boş yere tekrardan umuutlanmak istemiyorum. Çok kötüyüm bir post açmak bile bana iyi gelmiyor nice postlarim var burda kaç aydır mücadele ediyorum anlatamam.
Zarife94 Snmazra benimki uyurdu akşam 9 da yatar 1 de emer uyanmadan 4 de kadar tekrar emer uyur 7 de kalkardık ama 10 ay oldu hergun saat kurmuş gibi 2 de uyanır hiç şaşmaz
elisaaaemir Zarife94 distendir 2 yasina kadarda devam edebilir bir bebegin hergun duzenli uyku uyumasini isterseniz önce tüm disleri cikmasi lazim benim oglum azi son dislerini cikarttiktan sonra kendisi emzigini alip yatagina giderdi ama ondan once saat basi uyanirdi simdi kizim 7 aylik ve ben bunu gözümün önüne almisim yani beklemiorum deliksiz uyku uyumasini cnkü dis agrisi cok zor hele son disler biz buyukler bile dis agriisina uyanabilirzz🙄
hestiaone 13 ay 16 gunluk suan onu uyutmaya calısıyoruz ve 1 haftadır alarm kurmus gıbı sureklı aynı saatte uyanıyor. Bu saat oldu hala uyumadı, esımle yer degıstırıyoruz sureklı uyutmaya gıdıp gelip bız bayılcaz cocukta tık yok, gunduz olöus gıbı enerjık
Hanifeelif Benim bebeğim de 10 ay 13 aylık mama veriyorum Mama da içmiyor Benim oğlum da sürekli uyanıyor😏😞
a_el48 Benim kızımda 10 aylık sürekli uyanıyor sallanmadan kendi uyuyordu 8 aylıktan sonra mecbur salladım yatağına yatiriyorum yarım saat uyuyor ya dönüyor kendini uyandiriyor yada kalkmaya çalıyor ne yapacağım bilmiyorum
aeaslan a_el48 merhaba benim bebeğim de 10 ay 17 günlük sizin dediğiniz gibi sürekli uyanıyor. Bazen uyanınca saatlerce uyumuyor gece yarısı. Ne kadar sürdü sizde bu durum