Rabiaylmz Bebegim 1 aylık kilo almadıgı için doktor mamaya başlattı anne sütüde veriyorum ilerleyen zamanda meme reddi yaşamamak için nasıl biberon tercih etmeliyim hemşiremiz damlatmayan biberon ucu seç dedi eczanade aldıgımız 1 numara cok damlatıyor
Aynur83 Rabiaylmz Philips avent natural biberon kullanın anne memesine yakın bende başta başka marka kullandım o da cok geliyordu mama sonradan bunu aldım denemekte fayda var
Ynctlgtmn Rabiaylmz bende kilo almadigi icin mama takviyesi yaptim lansinoh kullandim hep 8 aylik oglum hala kullanırım bebegim memeyide birkmadi cok şükür mamayida guzel aldi kesinlikle tavsiye ederm anne memesine en yakin biberon ucu lansinohta bence
Defne_cicegim Rabiaylmz bi eczane çalışanı olarak kesinlikle avent çünkü anne göğüs ucuna en yakın uç aventte 🤗
Hazalinannesi Rabiaylmz dr browns alın ben onu kullanıyorum emzik başlığı bebek çektikçe geliyor az damlatıyor çok memnunum meme reddi de yapmadı
Elvn94 Biberona hc baslama ne kadar brakmaz deselerde brakiyolar siringa eds yontemi vs ile ver ama biberonla verme bibern haric herseyle ver