Vabaduse Anneler merhaba, bebeklerinizi emziğe nasıl alıştırdınız? Bebeğim 2 aylık ve hala emzik tutmuyor, 5 Farklı emzik denedim.6 ve7. Ler de yolda. Damaklı, damaksız, kauçuk, silikon.. tutmuyor 🤷🏻♀️
Aynur83 Vabaduse bende bi kaç marka denedim sonunda bunu tuttu hatta yedek bile aldım kaybederse diye avent ultra air kullanın bi kaç defa atar attıktan sonra alışır emzik ağına alırken tık tık yapın tutuyorlar
Omerasaf38 Vabaduse canım ben de markalı olanların hepsini denedim bizde bugun 2 ay 5 günlüğüz bebeğim sürekli tutmuyor acıkınca ve uykusu gelince tutuyor ve buna çok sevindim ben wee binin damaklısını aldım 5 TL ye onu emiyor diğerleri çöp oldu 😊
aslieylul Vabaduse ilk önce aventi tutmadı damaklı verdim onu tuttu biraz daha alışınca geri avente döndük
sabirsizbebek15 Vabaduse Acıktığında emzirmek yerine bir kaç kere 3 5 dk emziği verin mecburen emer. Benimki aç kaldığı için mecburen emdi ameliyat olduğunda
sabirsizbebek15 Vabaduse bir kaç kere daha denersen tutar inşallah biliyorum aç bırakmak zor ama bazen aç olmadığı halde emmek isteyecek çok yorar seni bu da
Emirsmom Vabaduse benimki de öyleydi bir sürü denedim en son nukun kauçuk olanını aldım hala da sadece onu emiyo. Sadece uyuturken alıyor o da bana yetiyor.
Sadegulakts03 Benim bebeğim de tutmuyordu babymaal da anne göğsüne benzer uçlu emzik var onu aldim çok şükür tuttu onu dene canim
Kerim Vabaduse benimde şuan 3ay 20gunluk benimkinde tutmuyordu aventinkini aldım bu seferde ağzından cıkarmıuo😂