Almilatanay 17 günlük kızım var. Sezaryen ile doğum yaptım. Doğum yaptıktan birkaç gün sonra sütüm geldi hem sütüm geç gelmesi hemde göğsümün ucu olmaması nedeniyle bebeğim ememiyor. Emmesi için neler yaptım ama emmiyor. Sağıp veriyorum yetmediği yerde de mama vermek zorunda kalıyorum çünkü emmediği için sütüm git gide azalıyor. Bütün marka göğüs uçlarını kullandım ama emmiyor. Ne yapabilirim yardım edin 😔😔
NurrC Almilatanay bol bol su , yeşillik, hurma yiyebilirsin aynı zamanda ne kadar çok emzirirsen sütü okadar çok indirir bebeğin.
Kevser61 Almilatanay benımde bı gogus ucum yok senın gbı sezeryan dogum yaptm. Almadı o gogsumu ucu olmadıgı ıcın emmel ıstemedı.ac bıraktım sarılıgı olmasına ragmen 2 saat vermedım hıc bısey aclıkdan agladı oyle aldı ucu olmayan gogsumu. Pompayla azalıyo malesef suan yara bende sagıyorum yara olmasına ragmen arada verıyorum azalmasın dıye
Almilatanay Kevser61 almamak için elleriyle itiyor. Denedim senin yaptığın gibi ama ağlamaktan sesi kısılıyor almıyor
Hll20 Almilatanay mochinin pompasi benim sütümü artrdi canm tavsiye ederim. Ucunuda ckardi. Mochiturkey diye gir instagramda bi bak derim.
Kevser61 Almilatanay benımkıde ıtıyodu ama aldı ac kalınca. Insallah verebılırsın rezene onerırım bıde sütumu arttırmıstı benım hala azaldıgını anladıgım an kaynatır ıcerım
Songul_hamza Almilatanay emziriyor gbi iki saate aralıklarla sagmanizi öneririm onun dışında rezene kimyon ısırgan otu çayı yapıp içebilirsiniz etkisi büyük
Almilatanay Songul_hamza öyle yapıyorum ama ne zamana kadar devam edebilirim ki böyle bir kaç ay sonra kesilirse 😔
benbet Almilatanay Öncelikle biberon kullanıyorsanı onu bırakın eds sistemiyle kaşıkla veya bardakla beslemeye başlayın, banyodan sonra, tan uyanmadan veya uyurken teklif edin, siz kararlı olursanız muhakkak döner. göğüs ucu çıkarıcı denediniz mi?
Ozgee69 Benim.bebegim de 1 aylık gündüzleri süt oluyo emiyo ama akşam olunca süt gelmiyo 2 gündür uyuturken mama veriyorum benimde için rahat değil ama herşey içmeme rağmen akşam olunca süt gelmiyo bebegim de ac kalıp ağlıyo uyumuyorda.