Zkyasf Kizlar merhaba oglum 3 bucuk yasinda bende suan 8 aylik hamileyim yani dogurmak uzeryim aslinda konu şu ki bu ara oglum biraz degisik davraniyor acaba kardesnin olacagndan dolayi kiskanclik mi yapiyor yoksa normal mi diye tecrubeli annelere sormak istedim bu ara bi grip oldu ama ondan önceden basladi bu durum hastalanmasyla arttk herseyi aglayarak anlatiyor hic konusmadan mesela burnh akiyor silmemi istemesni parmagyla burnunu gosterip agliyor halbuki anne burnumu sil diyebilecekken herseye agliyor disarda parka avmye goturdgmuzde cok mutlu olur yorulana kadar oynar eve donerdik yemegnide yerdi bu ara evde sklıyorm deyip götürdgumzde basta seviniyo.gibi sonra 2 dk da geri ckmak icin agliyor bosuna para vermis oluyorz ve ben son haftalarmdaym diye cok yoruluyorm ister istemez cok stres oluyorm bunlari görüp esimde bu ara hasta biraz ilgsini cekti ondan disarda tanidik tanimadk kim konussa onunla cevap vermek istemiyor hep yoruldum anne diyip sklıyor hicbisey mutlu etmiyor sanki onu napacagmi sasirdim yemegni bile hala ben yediriyorm ona banyoyu cok severdi bu ara girdikten sonra cikana kadar agliyor yani yasindan dolayi ataklarmi bunlar yoksa kardesten dolayimi sizce bi akil.verin napmaliym.nasil davrnmaliym
pinkopink Zkyasf benim komşumun kızı da aynı anlattığınız gibi her şeye ağlıyor sanırım en zor 3 yaş atağı bu olsa gerek mesela kız beni görse anne neden geldiler diye ağlıyor gitsinler diye kıyametleri koparır 🙂 o da 3 yaşinda
Fasulye12 Zkyasf evet bir 3 yaş sendromlu da bende var. Üstüne gitmiyoruz, gereksiz ağlama krizleri olunca sakin kalmaya çalışıyoruz , sarılıyoruz , yanına oturuyoruz ama çok zorluyor bu dönem. Allah sabır versin bizlere
Funda11 Zkyasf 4 yaşında kızım var anlattıklarınızı kızımda yasıyor kardeşiyle alakası oldugunu sanmam 4 yaş sendromu
Zkyasf pinkopink evet oda var mesela cocuklarla cok skılmadikca oynamayi istemez ama komsum var oglu var onunla degil annesiyle oynamak ister bizim eve gelseler oyuncagima ellemyn diye aglar bazen odasina sokmak istemez yani paylasmayi onceden beri hala ögrenemedi ama bu diger durmlar yeni yeni cikti smdi benm doktor kontrolmde sklasti her sefernde de oda geliyor mecbur hastaneye hem yas atagi hem kardes dusuncesi mi etkiyo onu anlamadm normalde babasina cok düskündür ama bu ara ne olursa anne anne diye dolasiyor bu da beni bu durumda cok yoruyor esim de tam dogum zamani rahatsizlandi ise git gel derken iyice cekti elini ayagni caresiz napcagmi bilemez durumdaym
pinkopink Zkyasf normal bı durum bence bu yaşta Allah. Kolaylık versin inşallah imkanıniz varsa kreşe falan gönderin olmaz mı
Zkyasf pinkopink aslnda düsünüyodm kres hem bebek dogana kadat alisrdi gdip gelmye bende ikisyle ayni anda zorlanmam diye düşünmüstm ama biz bakana kadar kayitlar dolmstu özelede malesef göndercek durumda degilim
Zkyasf Funda11 anladm aslinda sevndim dönemsel olmasina cunku kardes konusunda cok mu anlattk meler dusunuyoda simdedn boyle diye düşündm umarm her ikisyle cok zorlanmam oglum bide cok inatci kimse bnm gbi ne istedginide anlamaz bende bebk varken ilgilenemezsem dha kötü olr diye korkuyorm