bayramsekeri_ 6 ay 12 günlük bebeğim var son 1 haftadır hergün çiş yaptığı zaman 2 kaka yapınca 3 bez alıyorum ama tam dolu olmuyor aç değil onu biliyorum çünkü öyle bi huysuzluğu yok sütüm de var ek gıda da alıyor ama neden böyle oluyor başına gelen var mı ?
iremgg bayramsekeri_ ek gidayla beraber bebek eskiye nazaran daha az sivi tukettigi icin dolayisiyla daha az cis yapiyor ama mutlaka su vermelisiniz acigi kapatmak icin bol bol.. Bebegin cisli bezlerini tartin, 6 aydan sonra bez haric gunde toplam 550 gram cis yapmasi lazim demisti doktorumuz..
Abninannesi bayramsekeri_ Bimin bezinin sıvı hapsetme kapasitesi baya çok bence Ben normalde prima kullaniyordum biraz daha tasarufli olsun diye bimin bezini deneyim dedim o da baya iyiymiş bence birkac eksik harici primadan cok farkı yok.. ve ben primayi gece 11den oglen 2 ye kadar değiştirmediğimi bilirim
bayramsekeri_ Badevehande gerçekten mi ben son zamanlarda suyu fazla tüketemiyorum ondan kaynaklanıyor o zaman 😐
bayramsekeri_ Abninannesi bundan 1 hafta öncesine kadar bezleri dolu doluydu ama şimdi öyle değil hafif bezleri az yapıyor bundan eminim
Valeriya bayramsekeri_ doktoru gitmek lazim bizde ayna oldu.gittik idral olda baslagiç endüksiyon oldu