yuca 18 aylık dünyalar güzeli bir kızım var sürekli dışarıya çıkmak istiyor evde tutamıyorum sizinkilerde öyle mi ☹️
kuzeyanne_ yuca 18 aylık oğlumda aynı valla evde dışarı çıkmayınca kapılara camlara yapışıp ağlıyor. Dışarıda çok mutlu,uzun süre çıkmadığına isyan ediyor sanki
Prensesannesi-12 yuca benim kızım da 1 yaşında binadan birinin sesini duyunca kapıya vurmaya başlıyor dışarı gidene peşine ağlıyor çok seviyor dışarı çıkmayı hamileyken cok geziyordum 😅😅
BirCivcivannesi_ yuca hahah dört aylık bebem oyle ya avunsun diye pencereden disariyo gosteriyon haaah diyo bagiriyo kendini atiyo mutlu oluyo benide kahkaha tutuyo bu bebeler çok tatlı yaaa
burcuo yuca Benimki de 20 aylık, sadece yağmurlu havada çıkamıyorum onun dışında her gün temiz hava almaya çıkarız. Hem bana yürüyüş oluyor hem ona eğlence. Soğuktan korunmak için bebek arabası için naylon örtüler var onlar baya kullanışlı oluyor öneririm.
izd Aaa ne güzel işte, çıkın çıkın gezin :)) ben doktor tavsiyesi ile bebek üç günlükten beri dışardayım hep :)))
elaali Benim ikizlerim var tek bakıyorum üç aylıklar dışarıya anca camdan bakabiliyoruz eğer tek olsaydı kesinlikle çıkardım iki taneyle zor oluyor çık gezdir dolaş prensesi ama virüslere dikkat et ortalık çok fenaymış
mevaninannesi23- Benimde 11 aylık kapalıyım her tülbenti kafama attığımda dışarı gidiyoruz sanıp seviniyor 🌸☺️
yokolmaz yuca benimkide 18 aylık,oda öğle aykkbilarini,kıyafetini gtrip ,kpiyi gosteriyo ,ama günde 1 saatte olsa güzel havayı degelndriyruz
yuca Evet hepimizin ortak derdiymiş neyse onların canları sağolsun da hiç sıkıntı yok sıkı sıkı giydirip çıkarız dışarı ☺️♥️
Birdunyabircennetannesi yuca Aynı Ama çocuk bu sonuçta haklılar evde sıkılıyorlar Hepte çıkarırım hava soğukta olsa 2.5 yaşında
yuca Birdunyabircennetannesi Bende öyle yapmaya çalışıyorum haziran 14 de bizimkisi de 2 yaşında olucak ek gıda reddi yaşıyoruz sadece anne sütü biraz zorlanıyorum onun için sürekli dışarıdayız