Faahan7 Oğlum iki aylık gece uykusuna geçişte çok huysuzlanıyor ağlıyor ne yapmalıyım ya da siz neler yapıyorsunuz?
Mom103 Faahan7 benimki de öyle emziriyorum uyuyor yatagına koyuylrum gözleri açık 3 saat uğraşıyorum sonra keyfine göre uyuyor herhalde anlamadım bende. Gündüz zaten omzundan başka bir yerde yatmıyor omzum belim ağrıyor
Svdbkn Faahan7 Benim oğlum da bazen hemen uyuyo bazen saat 2 3 Allah ne verdiyse zorlanıyor en son ihtimal ninni açıp evin içinde dolaşarak uyutuyorum. 🤷🏽♀️
AsenaD Dilek_45 Ayyy okudum Cok guldum 😂 Allah kolaylik versin Benimde 1 ay 2 gunluk oglum var memede uyuyo besigine koyuyorum hemen gozlrini aciyo kucagima aliyorum uyuyo 😄
ylzaht Kızlar bizim de gece uyku sorumuz vardı bu arada kızım 2 aylık. Doktora götürdüm ve gazdan olduğunu söyledi relactaz gaz damlası verdi emip emip uyuyor gece gündüz çok şükür 🙏🏻
Faahan7 ylzaht bizimde kullandığımız bi damla var ama tamamen gazını boşaltmıyor gaz masajı yapıyorum ağlıyor ayaklarını karnına çeke çeke
Dilek_45 AsenaD çok fena bu yeni nesil ayakta uyutuyorlar bizi beşikte daha bir kere uyumadı bizimki varsa yoksa kucakta ayakta sallama😄