İyi akşamlar sizlere bir şey danışmak istiyorum kızım 2 yaşından beri kreşe gidiyor şuan 3 yaşında kızımı 2 yaşındayken psikiyatri uzmanına götürdüm yaşıtlarımdan geri dedi yaşıtlarıyla bol bol vakit geçirsin diyince çevrem olmadığı için kızımı kreşe verdim gerçekten çok faydasını gördüm konuşmayan kızım uzun uzun cümleler kurmaya başladı baya bir şeyler öğrendi kreşte lakin şöyle bir durum oldu kızım bundan bir önceki hafta çarşamba günü ateşlendi ve pazartesiye kadar okula gitmedi ardından okula götürmek istediğimde ağladı gitmek istemedi ben ara verdiği için soğuduğunu düşündüm cumaya kadar takip ettim güm geçtikçe daha çok ağlamaya başladı okula bırakırken gitmek istemediğini söylüyor bu seneki öğretmenimiz başka biri geçen seneki öğretmenimizden çok memnunduk adete kızımla aşk yaşıyorlardı hatta kızım ona anne diyordu lakin bu sene ki öğretemenimiz hem biraz mesafeli çocuklara karşı ama kızım bu öğretmeninide çok seviyordu resimlerini öpüyor sürekli okulda öğrendiği öğretmenim şarkısı dilimden düşürmüyor uyuycağı zaman sabah okula gidicez dimi diyip sabahı iple çekiyordu lakin bir haftadan beri kızım okula gitmek istemiyor feryat figan televizyonlardada görüyoruz kötü olayları okullarda olan ama bilmiyorum diyorum belki ara verdiğinden ötürüdür ama daha önceleri böyle yapmadı sizce sizin fikirleniriz nedir merak ediyorum yardımcı olurmusunuz ?