karahann GrundigGDH 92 PKS 9 kg A++ Hoover Hle H9a2te-17 9 Kg Kızlar iki model arasında kaldım kullanan varmı?
Beraninannesii karahann Hoover kullanıyorum yazdığınız modeli hatta 1 yıl oldu alalı çok memnunum tavsiye ederim
Ballibademin_21 karahann kizlar ben altus kullaniyorum memnunum fakat cok sesli calisiyor tüm kurutma makineleri böylemi
HappyQueen Beraninannesii bende almak istiyorum bu marka için demiyorum ama kimisi kıyafetleri çekiyor diyorlar benim bildiğim yünlü kazak vs çekme oluyor siz nasıl kurutuyorsunuz
Beraninannesii HappyQueen karahann Kızlar ilk aldığım zamanlar çok bocaladim evet ıslak kaldığı zamanlarda oldu ama sonradan kumaşı türüne göre atınca hiç bir şekilde sorun yaşamadım hatta örnek vereyim beyazları yıkadım atiim kurutmaya beklenen programdan daha erken kurudu bugün 😇 Wifi baglantili olduğu için ben uygulamasından uzaktan kontrol ile seçiyorum programları öyle açıyorum. Çekme solma yıpranma yaşamadım hiç tek pişmanlığım neden daha erken almadim diye çok pişman oldum 🤗