Merhaba hanımlar,
15 aylık bebeğim var derdimiz uyku. 6. 7. aya kadar kucağımda sallayarak göğsüme yatırarak uyutuyorum sonra yatağa yanıma alıp uyutmaya başladım( hiç ayakta sallanmadı bilmiyor oyun sanıyor ). Son 3-4 aydır akşam uykularında ciddi sorun yaşıyorum, tek uykuya düştü sabah 7 de uyanır min 1 max 3 saat öğlen uykusu yapar uyanış saatine göre en erken akşam 7 en geç 8 buçukta yatağa gireriz. Uyku öncesi bi rutinimiz yok, sadece istediği kadar mama içer. Öğlen uykusuna nispeten daha kolay ( yarım saatte) dalar akşam uykusu ise tam bir eziyet 1 saatten önce gözlerini bile kapamaz hareket halinde sürekli ama sürekli hareket halinde, ayağa kalkma ağlama vs yok yatağın içinde sağa dön sola dön ayağını kaldır elini kaldır emziği çıkarır bişeyler söyler sonra emziği geri takar durmuyor yani 1 dakika durmuyor. Karanlıkta kalmayı çok sevmem bu yüzden bize en uzak odanın ışığını açık bırakırım yattığımız odada loş bir ışık olur. 2 defa uyumuyor diye kaldırıp oyuncaklarının yanına götürdüm oyuna devam etti yarım saat sonra yine uyutmaya çalıştım, aynı şeyi baştan yaşadık. Gün içinde enerjisini atmasını sağlıyorum, koşarız zıplarız dans ederiz çok soğuk olmadığı sürece dışarı çıkarız fakat sonuç aynı. Bu durumu yaşayan var mı? Neler yaptınz ? Bir tanısı teşhisi olan var mı?