Emreersavas fotoğraf koyamıyorum🙁 tadımlara geçtik 5ay10 günlük oğlum vücudunda pürtülük var kızarıklık veya döküntü yok.yarın Dr gideceğiz ama merak ediyorum
Emreersavas Emreersavas göğsünde yüzünde var. Havuç yapmış olabilir mi? Yaşayan var mı? Ve fotoğraf nasıl ekleniyor bilmiyorum
Yuksel33 Emreersavas benim kızımdada bugün oldu 8 aylık yüzünde ve belden yukarda doktora götürdüm döküntü oldu minik minik kızarlıklık alerji dedi damla ve losyon verdi dün arkadasım bal verdi ben daha dur demeye kalmadan ve hemen çıktı
Karan Emreersavas havuç alerjen değildir. Başka bir şey yedirdiniz mi? Deterjan, yün, yoz bunlar bile alerji yapabilir
Emreersavas Yuksel33 bal mı verdi? İnsanların aceleciliği nedir ya? Yazık günah. Pişman olmuştur inşallah.
Yuksel33 Ya gönderinize hiç yazan olmamış bazen bu uygulamayı sileyim diyorum işlerini gelince herseye yazıyorlar bi akıl almak için çocuğun içim bişey yazıyorsun cvp veren yok ne saçmslık 😔
Senayy Pütür pütürlük cilt kuruluğunda da oluyor benimkinin cildi hep kurudur mesela nemlendirdiğimde geçiyor