motherthea Oğlum 12 gün yoğun bakımda yattı hep sağdım şimdi hem emziriyorum hem sağım yapıyorum memem çok ağrıyor bugün sol meme koluma vuruyor ağrısı emzirdim sağdım üstüne sütte yok neden olabilir acaba
tpbm1710 motherthea mastit olmuşsunuz sanırım süt kanalları tıkalı olduğu için gelmemiştir duştayken masaj yapın tarakla yukardan aşağıya memenizi tarayın çok acır ağrır biliyorum ama ben ağlayarak yaptım hep bol bol sağın ben sağdıkça yeşil yeşil akmıştı iltihaplar geçmiş olsun
tpbm1710 motherthea grip gibide hissettirir ben ilk grip oldum sanmıştım sonra acile gidip antibiyotik aldım masajla sağmayla bir hafta da geçti
motherthea Oğlum emdikçe ucu acıyo bugün tam alamadı acımaya başladı ondan olabilir mi ucu emince cok acıyo
Candy_88 motherthea geçmiş olsun, mastit mi oldunuz acaba? Yoksa yaranız sadece meme ucunda mı? Meme ucuysa gümüş kaoak alın e bebekte uygun.. En iyi o iyileştiriyor
motherthea tpbm1710 yok süt var emzirdim üstüne sağdım her gün olduğu kadar var ama benim sorunum memem emzirmeye başlayınca acıyor emzirme bitince ağrı başlıyor ara ara vuruyor 🥺