PinarAtay Oz033603 kesinlikle abur cuburu hayatınızdan bir süre çıkarın. Tatlı hamur işi gibi şeyleri yemeseniz de olur ama yiyecekseniz de ölçülü bir şekilde tüketin ve bol su bu işin kilit noktası bence
melera Oz033603 emziriyorsunuz diye spor yapmayacak yürüyüş yapmayacak sağlıklı beslenmeyeceksiniz diye bir şey yok ki
Ozooo minikailem01 önce stres yapmamak lazım sütüm erkilenirmi diye düşünmemek lazım ben diyetisyen eşliğinde yapuourm
Seyma-55 Ozooo bizimle paylaşir msiniz listenizde neler bar nasl ilerliyorsunuz spor varmı yada varsa neler yapıyorsunuz ?
Oz033603 PinarAtay 3 litre su içiyorum yok yinede kilo alıyorum hiç bir kıyafetim olmuyor kafayı yedim bugün
kader03 PinarAtay abur cubur yok hayatımda hamur işi tatlı o bu yapamıyorum zaten bebeğimden dolayı su dersen günde en az 4 lt peki neden yıllardır gitmiyor bu kilolar çok yemeği de sevmem
aslansmoms Burda bekliyorum. Haftanın 4-5 günü 15-30dk leslie yapıyorum ama Allah ne verdiyse yiyorum üstüne de günlük 3-4 lt su içiyorum daha bir şey yok 🙄