ugurbocegi03 Kızlar baktım kimse açmamış ben açayım dedim ne yapacağımı bilmiyorum sadece vişne kaynattim gerisi yok siz neler yaptınız bana da fikir olsun yarın için de herkese fikir olmuş olur şimdiden ellerinize sağlık 😋☺️😇🤔
mormilena ugurbocegi03 Ben karnabaha kizartcam Türlü yapacm Şehriyeli bulgur pilavı Turşu meze salata Sayarken yoruldum Tatlı yok bu kadarını yapmışum buna da şükür 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ikibaloglanannesi Eşim bugün 16:00-00:00 olduğu için tekim makarna ve bol yeşillikli salata yapacağım 🤭 Oğluma da ufak tencere de sebze yemeği🌺
Aysegunes ikibaloglanannesi benimki de 16.00-00.00 ama misafirlerim var mecburen idarelik değilde normal yemek yapıcam
Aysegunes ugurbocegi03 dün geceden incir kaynattım pekmezle tatlandırdım arada içmek için süt yapıyor diye. Tavuk kızartıcam fırına patates vericem pilav mercimek çorbası salata yoğurt bebek olunca o süslü püslğ sofralar uğraştıran güzel görüntülü mezeler olmuyo maalesef 😂
EypMom Kayınvalidem balık yapıp göndericek bende evde salata yaparım eşim isterse yanına da çorba yaparım miss rabbim aç bırakmasın kimseyi 🤲🏻
lina09 ugurbocegi03 kayınvalidem geldi yılbaşı için 10 gün bizde sırayla yemek yapıyoruz bugün annem ıspanaklı börek yapcak çay yapcaz bende patates salatası yapcam sabah sütlaç yaptım
Ececiiim Papatya5801 soğanla salçayı kavurup üzerine biraz haşladığım yeşil mercimeği ekliyorum, biraz piştikten sonra erişte, biraz baharat bu kadar ☺️☺️
Sulennn Ececiiim Papatya5801 Ben de çok severim yeşil mercimeği önceden pişiriyorum. Bir küçük soğan doğruyorum bir tane sarımsak eziyorum. Kızrmızı kapya da doğrayabilirsiniz. En son erişte…
[silindi] ugurbocegi03 pogaca yaptim borek yaptim bide makarna salatasi portakalli kek 😀oglumun cani gun menusu cekmisde😋