kartanesi__ esra101010 zeytin yağı sürün pamukla yarım saat bekleyin kabarsın sonra tarayın çıkacaktır
Waris_ esra101010 kızımda bebekken olmuştu doktorumuz o bölgeye zeytinyağı sür pamukla ve tarakla güzelce tara demişti. Bebek fırçalarıyla değil ama bebeğinizin dişli tarakları oluyor ya onunla. Zaten hemen dökülmeye başlıyor. 2 güne temizlenmişti. Şimdi biraz görsem hemen yapıyorum.
asilatte esra101010 bizim cok uzun süre ne yaptiysak gecmedi zeytinyagi karbonat tarak akliniza ne gelirse sonra mustelanin konak kremi ve sampuanini onerdi doktorumuz 1 kullanimda bitti neredeyse tek tük kaldi 2 gün sonra Bi daha kullandim ve o kalanda bitti bir dahada olmadi siddetle tavsiye ederim
Esleminannessi esra101010 bizde yaradı canım bebeklikten beri (şuan 4.5 ay) 2-3 defa oldu temizledi her sefernde
hilarious Zeytin yağı ile yapıyordum tam geçmiyodu doktora sordum şampuan mı değişelim diye zeytinyağına bir de karbonat koy dedi dr Kek mi yapıyoruz diyecektim neyse denedim sonuç harika 😂
Wtfhh esra101010 Mustela konak şampuanı zeytinyağı herşeyi denedim tarayınca çıkıyordu 1-2 gün sonra bakıyorum kafası dopdolu oluyordu En son kaynanam karbonat ve zeytinyağı karıştır sür az bekle ondan sonra yıka dedi Öyle yaptım bidahada hiç olmadı şuan 17 aylık
Minigimherseyim esra101010 zeytinyağı sürüp beklettim ve şurup kutusunun karton kapağıyla taradım tersine çıktı bunuda bi arkadaştan duydum dalga geçiyor sanmıştım bir kere yaptık bir daha olmadı.