Annekizz Kızlar e bebekten mont aldım kızıma. Dün sipariş verdim ama tahmini kargolama 4 ocak diyor o kadar geçmi geliyor ürünleri
mnkanne1 Annekizz ben bez siparişi veriyordum ama en son baktığımda tahmini kargoya teslim edilme durumu 9 gün gözüküyor daha birde gelme süresi var bunun
Annekizz KancikSude mnkanne1 ikiprensannesi53_ Fndkurdu biimiyomyardimet CaninannesiCemre Teşekkürler kıslar 😘😘
biimiyomyardimet Annekizz 4 Ocak’a ne kaldı ki şurada zaten 1i tatil 😊 ama genelde daha erken veriyorlar yazan tarihten
CaninannesiCemre Annekizz yılbaşından dolayı diye düşünüyorum bazen çok çabuk geliyor,bu ara ben de sipariş verdim 10 günü buldu gelmesi
yenianne01 Annekizz o kadar sürmez tahmini kargo ama ilk kez aldıysan umarım büyük almışsındır oğlum 7 aylık mont aldım 4 yaş aldım iyiki öyle yapmışım kıyafetleri çok küçük kalıpları normal kıyafetlerinindede 1,5 2 yaş alıyorum —6-12 aya denk geliyor
mnkanne1 yenianne01 bebeğiniz yapılı bir bebek mi çünkü ben 2 yaşındaki oğluma hala 1 yaş kıyafetlerini giydiriyorum zıbınları falan 9 ay olanları bile var ve tam oluyor zıbınlar yeni yeni küçülmeye başladı 3 yaş montu büyük geliyor mesela o yüzden şaşırdım
yenianne01 mnkanne1 hayır yapılı kilolu bir bebekte değil normal bir bebek ama bizde böyle onlinenından alıyorum ben bilemedim