Bircicekannesi59 kizlar kizim 5aylik gece uyanmadigi zaman beslemiyorum 6,7 saat uyuyor acaba yanlış mı yapiyorum . uyandirsam uyanmaya alisir diye dusnuyorum
isufumveben Bircicekannesi59 gayet iyi uyuduğu saat maşallah. Benimki 3 4 saat uyuyor geceleri mutlka uyanıyor uyku gerilemesi dengeleri bozdu
AsliTsgn Bircicekannesi59 bana da hem doktor hem emzirme danışma uyandırma ki kendi düzenini oluştursun dedi. Bazen 4 saatte bir uyanıyor bazen 8 saat aralıksız uyuyor. Bence kilosu iyiyse uyandırmayın. 3 ay sonra burada gece beslenmesini nasıl bırakabilirim diye tartışma konusunu açmak zorunda kalırsınız😅
Mervetnl Bircicekannesi59 gayet doğru yapıyorsunuz bırakın uyusun ne güzel işte acıkınca uyanır zaten
bisakinol Bircicekannesi59 🧿 öncelikle maşallah diyelim nazar değmesin 😂 hayır gece bestelenmesi şart değil eğer kilosu yeterliyse. Benim bebeğimde 5 aylık gece 10 kere kalkıyor saat başı artık kafayı yemek üzereyim çareler arıyorum 😢 tedirgin olup o uyanmadan uyandırıp emzirmeyin akışkanlık haline gelmesin
agkmommy Uyanmadığı sürece ben de emzirmiyorum 3 aydan itibaren doktorum gece beslemesi yapmamamı söyledi. Uyanırsa emziriyorum ama çoğu zaman 6-7 saat uyanmıyor emmek için
Bircicekannesi59 bisakinol şu anki kilosunu bilmiyorum ama 4 aylıkken yani bir ay öncesinde kilosu 6,5 kiloydu doktor kilosunu gelişini falan beğeniyor 4 aylıkken 5 ayın aladar mama reddi yaşadığım için şuan gece uyuyor dengesini bozup iyice huysuzlassin istemiyorum
bisakinol Bircicekannesi59 bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz sallıyor musunuz acaba ? Çünkü bu saat başı uyanmaları destekli uyutmaya bağlıyorlarda ona göre artık uyku eğitimi vereceğim yoksa çıldırmal üzereyim
Bircicekannesi59 bisakinol canım ben bebeğimi gün içerisinde böyle oynadıktan yorulduktan sonra hani uykuya eğer tek dalıyorsa sorun yok eğer tek uykuya dalmiyor ise uyku saati geçiyorsa ayagimda sallayarak uyutuyorum gün içerisinde saat uyanık kalıyor 3 saat uyuyor 3 saat uyanık kalıyor 3 saat uyuyor gece saat 10.30 11.00 gibi uyutuyorum işte en son sabah altıya kadar uyanmıyor ayağımda uyutuyorum yatağa bırakıyorum kesinlikle beşikte uyutmuyorum yatakta uyutuyorum bir şey de bırakmıyorum yatağa da uyutuyorum sabah 6′ya 7′ye kadar uyanmıyor
bisakinol Bircicekannesi59 ay maşallah benim oğlum 2 saate bir uyuyor gece 9 da gece uykusuna yatıyorum 1 e 2 ye kadar uyuyor onda sıkıntı yok ama 2 den sonra saat başı uyanmaya başlıyor deliriyorum ya